FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

U Cluj, izgonită de pe Cluj Arena! Untold o mută pe nou-promovată la 120 de km distanță

U Cluj a revenit în Liga 1, însă va disputa primul meci pe propriul stadion abia la toamnă.
U Cluj a revenit în Liga 1, însă va disputa primul meci pe propriul stadion abia la toamnă.

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2022 20:52

U Cluj a revenit în Liga 1, însă va disputa primul meci pe propriul stadion abia la toamnă.

Untold Festival va avea loc anul acesta între 4 și 7 august, fiind organizat, ca de obicei, pe Cluj Arena, stadionul Universității. 

Chipciu rămâne la Cluj: a semnat cu rivala Universitatea
transfer
Chipciu rămâne la Cluj: a semnat cu rivala Universitatea

Untold o mută pe U Cluj la Mediaș

Echipa lui Erik Lincar e în căutarea unei noi case până la 1 septembrie, pentru că arena proprie va intra într-un proces de pregătire în vederea festivalului. În plus, durează câteva săptămâni și reamenajarea ei pentru fotbal. 

Astfel, cel mai probabil, U Cluj va juca pe stadionul din Mediaș cele 3-4 partide din startul campionatului considerate „acasă”. 

U Cluj, izgonită de pe Cluj Arena! Untold o mută pe nou-promovată la 120 de km distanță
7.814 de locuri este capacitatea arenei din Mediaș

CS Universitatea Craiova și FCU Craiova, în aceeași situație

Și FCU și CS Universitatea Craiova vor fi nevoite să-și dispute meciurile de „acasă” din perioada 10 august - 30 septembrie pe alt stadion decât „Ion Oblemenco”.

Pentru desfășurarea unui festival muzical, „IntenCity Festival”, stadionul pe care cele două echipe își dispută meciurile de pe teren propriu, „Ion Oblemenco”, va fi blocat vreme de mai bine de o lună și jumătate.

Și FCSB s-a aflat într-o situație similară la finalul sezonului trecut, când SAGA Festival, evenimentul organizat pe Arena Națională, a forțat-o pe vicecampioană să dispute la Buzău meciul cu CFR Cluj (3-1) din ultima etapă a campioantului.

Becali i-a făcut toate poftele lui Dawa! Contract impresionant pentru noul transfer de la FCSB
FCSB
Becali i-a făcut toate poftele lui Dawa! Contract impresionant pentru noul transfer de la FCSB
Nicolo Napoli face dezvăluiri despre negocierile eșuate cu Mititelu: „Pa, pa, la revedere, salutare, am plecat. Asta a fost tot
fcu craiova
Nicolo Napoli face dezvăluiri despre negocierile eșuate cu Mititelu: „Pa, pa, la revedere, salutare, am plecat. Asta a fost tot"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
unclujan
unclujan  •  24 Iunie 2022, 13:09
Postat de Realist pe 24 Iunie 2022, 09:59

Cluj Arena e proprietatea consiliului local, care e votat de cetățeni, adica Cluj arena e al oamenilor. Ia întreabă clujenii interesați de fotbal cu ce echipa țin, 95% îți vor spune că țin cu "U". In altă ordine de idei "U" a plătit, plătește și va plăti chirie ca sa joacă acolo. Nu că alții care au primit stadioane concesionate de la Ministerul Transportului.

Cine a cerut părerea cetățenilor din Cluj-Napoca pentru ca Cluj Arena sa (aparțină ) celor de la U ?? La câți bani baga primăria în reparații, înlocuire mobilier ( scaune rupte ) aproape după fiecare meci în care ,,suporterii" își manifesta simpatia și dragostea pentru U ,e prea mult. Poate dacă nu va mai fi Boc primar ,o sa va închidă robinetul de bani , bani din bani publici !!!

unclujan
unclujan  •  24 Iunie 2022, 13:00

Ce va mai place *** *** !! În primul rând acel stadion aparține Consiliului județean Cluj ,nicidecum clubului Universitatea Cluj. Clubul Universitatea este un fel de chiriaș, pe Cluj Arena ( Stadionul Municipal) Nu ar fi rău, chiar indicat dacă cei de la clubul Universitatea Cluj sa-si facă o baza sportiva și de ce nu un stadion . Prea mulți bani se cheltuie din bani publici, pentru reparații, înlocuire mobilier ,după ,,suporterii" echipei de fotbal. Ar fi bine ca primăria sa reducă robinetul pentru acest club care prin suporterii sa mai mult strica imaginea acestui oraș!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ardarik
ardarik  •  24 Iunie 2022, 12:16

Luserii astia nici stadion n-au:)))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează