FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - RAPID

FOTO Greșeală imensă de arbitraj în U Cluj - Rapid » Verdictul specialistului: „Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri. Ori sunt prieteni, ori...”

FOTO: Captură @Orange Sport +19   FOTO
FOTO: Captură @Orange Sport

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 22:23 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 22:37

Brigada de arbitrii de la U Cluj - Rapid, condusă de „centralul” Marian Barbu (34 de ani), a luat o decizie bizară în minutul 66, la duelul dintre Răzvan Onea (24 de ani) și Dorinel Oancea (25 de ani). Fundașul giuleștean și-a doborât în careu adversarul.

Gazonul impracticabil de pe Cluj Arena a făcut ca meciul dintre Universitatea și Rapid să se îndrepte către o remiză „albă”. Gazdele au sperat să dea lovitura în minutul 66, când au cerut penalty la duelul dintre Onea și Oancea.

„Accidentat” de arbitru » „Centralul” l-a însângerat pe jucătorul din Superligă
U CLUJ - RAPID
„Accidentat” de arbitru » „Centralul” l-a însângerat pe jucătorul din Superligă

Penalty nedat în Universitatea Cluj - Rapid 

Mijlocașul „Șepcilor roșii” a pătruns în careu și a avut prim-planul în duelul cu adversarul. Apărătorul rapidist a intervenit prin alunecare, o „sanie” în concordanță cu vremea.

+15 FOTO

Reluările nu arată clar dacă Onea respinge mingea. În schimb, Oancea este lovit evident peste piciorul drept, apoi doborât.

Acțiunea a fost analizată în camera VAR de oficialii Radu Petrescu și Vlad Bârleanu. Decizia din teren, a lui Barbu, a rămas valabilă.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat instant, într-o notă ironică, pe contul de Facebook: „VAR-ul nu intervine pe noroi”. 

Marius Avram:  „Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri nedate de când avem sistemul VAR”

Marius Avram, fost arbitru internațional, spune că decizia lui Marian Barbu a fost una eronată și că U Cluj ar fi trebuit să primească penalty!

„Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri nedate de când avem sistemul VAR. Ei bine, aici, fundașul încearcă să joace mingea. Din cauza terenului nu-și poate controla alunecarea, și cu piciorul stâng, lăsat în spate, îl ia cu fulgi cu tot pe atacantul celor de la U Cluj. Fault evident! 

M-a surprins faptul că analiza VAR a fost foarte rapidă. Am tot încercat să le fi găsit o scuză. Ori sunt prieteni și nu vor să se bage unul peste altul... eu le-am mai spus lor, își fac rău singuri dacă nu se ajută. 

Unii nu înțeleg că a întoarce o fază înseamnă să-l ajuți pe colegul tău, nu să-l îngropi. Aici trebuia să intervină în mod clar, a fost fază evidentă de fault!”, a fost analiza lui Marius Avram, la „Digi Sport Special”. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mihai Stoica a dezvăluit propunerea incredibilă pe care FRF i-ar fi făcut-o lui Pintilii: „Am mesaje, vă dau cuvântul meu de onoare!”

VIDEO Burleanu, prins cu minciuna în „cazul Rădoi”: „Înscris la licența Pro cu diploma de la Coverciano”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
Offside_
Offside_  •  22 Februarie 2023, 10:13
Postat de sevilla_19.86 pe 28 Ianuarie 2023, 07:20

Astia de la Cluj au sadion nou dar au un gazon de tot hazul...

Nu mai e nou nici stadionul, iar asta nu e gazon. A fost cândva. In rest, administratorul stadionului, adică minunatul Consiliu Județean, a dat in grija suprafața de joc unei firme prietene care nu e in stare sa aibă grija de iarba din parcul central. Dar au promis ca îl schimba in primăvara. Fix la timp pt Untold

ED_BAD
ED_BAD  •  29 Ianuarie 2023, 21:11

Ce sa le faci, Marius Avram?! Or fi si ei arbitri din aia hoti ca tac'tu... :))

tororosso
tororosso  •  28 Ianuarie 2023, 20:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează