FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - SEPSI 0-1

video U Cluj - Sepsi 0-1 » Unii cu ocaziile, alții cu golul. Covăsnenii pleacă victorioși de pe Cluj Arena, într-un meci marcat de xenofobia gazdelor

U Cluj - Sepsi 0-1 / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Cluj
U Cluj - Sepsi 0-1 / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Cluj

Articol de - Publicat luni, 22 august 2022 19:04 / Actualizat luni, 22 august 2022 19:12

U Cluj - Sepsi 0-1. Într-un meci în care au avut mai multe șanse, clujenii au capitulat în fața elevii lui Cristiano Bergodi, care nu au impresionat, dar au profitat de fotbalul pragmatic pe care l-au au propus

Rezultatele și programul etapei a 6-a din Liga 1

Cu nevoie mare de puncte și mânați de dorința de a câștiga din nou în Liga 1 pe propriul stadion, U Cluj a fost echipa care a condus ostilitățile în meciul de luni seara

Pe un teren foarte greu, băieții lui Lincar au încercat să pună presiune constantă pe poarta lui Niczuly, însă ratările lui Bălan din minutele 20 și 45+2 i-au ținut pe covăsneni în joc. 

U Cluj - Sepsi 0-1 » Unii cu ocaziile, alții cu golul

Sepsi a încercat să răspundă, însă doar prin câteva acțiuni timide, care nu au pus mari probleme apărării clujene. Însă profitând de experiența net superioară, oaspeții au plecat cu cele 3 puncte după un meci în care s-au prezentat mult sub nivelul cu care obișnuiseră. 

În minutul 52, Aganovic a profitat de greșeala mare a lui Ispas și i-a pasat lui Rondon, care dintr-o poziție bună nu l-a iertat pe Gorcea. „Studenții”, aflați într-o situație disperată, s-au întors în atac și au încercat să obțină ceva din această partidă, dar ineficiența i-a costat grav. 

Boiciuc a avut ultima mare șansă de gol, în minutul 74, însă Niczuly a intervenit excelent la șutul său. Astfel, deși a dominat și a fost echipa mai bună, U Cluj nu a reușit să obțină un rezultat pozitiv dintr-o partidă accesibilă, adâncindu-se și mai rău în criza rezultatelor nefaste.

Partida U Cluj - Sepsi, oprită din cauza scandărilor xenofobe

U Cluj - Sepsi 0-1 » Unii cu ocaziile, alții cu golul. Covăsnenii pleacă victorioși de pe Cluj Arena, într-un meci marcat de xenofobia gazdelor
Unul dintre bannerele afișate de ultrașii Universității / FOTO: Valentin Șchiopu

Tabela a înghețat în minutul 25 și 46 de secunde, „centralul” Sebastian Colțescu oprind partida din cauza scandărilor xenofobe adresate de către cei aproximativ 7000 fani ai gazdelor către susținătorii celor de la Sepsi. După aproximativ 10 minute, partida s-a reluat.

 U Cluj - Sepsi 0-1

7.000 de spectatoriau asistat la confruntarea de pe Cluj Arena

U Cluj - Sepsi, echipe de start:

U Cluj: Gorcea - Romeo, Ilie, Ispas, Pârvulescu - Bic, Romario, I. Filip - Chipciu, Bălan, Ely Fernandes
Rezerve: A. Păun, Baravykas, Briceag, Haită, Hlistei, Pițian, Purece, Remacle
Antrenor: Erik Lincar 

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas - Rodriguez, Păun, Aganovic - Bărbuț, Rondon, Gheorghe
Rezerve: Began, Achahbar, Ashkovski, Ciobotariu, Damașcan, Dumitrescu, Golofca, F. Junior, Tudorie
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: Cluj Arena 
Arbitru: Sebastian Colțescu // Asistenți: Sebastian Gheorghe, Mircea Orbuleț / Arbitru VAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti) / Arbitru AVAR: Dumitru Ionel Valentin (Gherghiţa)

Citește și:

Mihai Stoica e la curent cu degringolada de la Dinamo și vine cu un sfat: „Să vă spun problema lui Burcă”
FCSB
Mihai Stoica e la curent cu degringolada de la Dinamo și vine cu un sfat: „Să vă spun problema lui Burcă”
Doi jucători pe lista neagră la FCSB » De cine nu e mulțumit Dică: „Face prostii! Nu centrează”
FCSB
Doi jucători pe lista neagră la FCSB » De cine nu e mulțumit Dică: „Face prostii! Nu centrează”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
007claudiu
007claudiu  •  23 August 2022, 20:28
Postat de dodo001 pe 22 August 2022, 21:10

Cu ce e vinovata Galeria lui U ca a fluturat acele bannere??? Se stie ca inainte de fiecare meci, bannerele se verifica de reprezentantul clubului si a firmei de paza. Au fost lasati cu acele bannere, care e problema voastra?

Daca i-a lasat clubul, sa plateasca, ca de aia sunt reguli.

gilos
gilos  •  23 August 2022, 11:14

Clujul este un oras frumos si civilizat, pacat ca acesti indivizi grobieni, violenti si cu scandari suburbane au reusit sa iasa in evidenta, este un blam nemeritat pt tot orasul

Bdk613
Bdk613  •  22 August 2022, 21:15

Hai la divizia B u cluj

Vezi toate comentariile (17)
Comentează