FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ultimele noutăți de la Dinamo » Situația la zi a accidentaților

GSP.ro prezintă ultimele noutăți de la Dinamo înaintea meciului de vineri cu Academica Clinceni (21:00).
GSP.ro prezintă ultimele noutăți de la Dinamo înaintea meciului de vineri cu Academica Clinceni (21:00).

Articol de - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 19:04 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 19:06

GSP.ro prezintă ultimele noutăți de la Dinamo înaintea meciului de vineri cu Academica Clinceni (21:00).

Rednic a început de luni antrenamentele echipei și formația va avea câte o ședință de pregătire zilnic. Joi este o altă zi importantă, întrucât cei nevaccinați urmează să fie supuși testelor Covid, înaintea intrării în cantonament. 

După ce l-a trimis pe Steliano Filip în tribună și nu s-a bazat pe el la partida cu FCU Craiova (0-0), Rednic a dat undă verde ca fotbalistul de bandă stângă să se antreneze din nou cu roș-albii. Rămâne de văzut dacă Stelu va face parte din lotul pentru meciul cu Academica de vineri. 

PCH face o anchetă internă! Vânătoare la Dinamo: „Vom extirpa fără milă”
Dinamo
PCH face o anchetă internă! Vânătoare la Dinamo: „Vom extirpa fără milă”

Probleme de lot pentru Dinamo

Marele dezavantaj al roș-albilor în această perioadă este că noii veniți în „haită” au pierdut nu doar perioada de pregătire centralizată din vară, dar au fost fără angajament de multă vreme, având perioade îndelungate fără jocuri oficiale. 

Tocmai de aceea, săptămânal, Mircea Rednic are probleme în privința jucătorilor care au diverse accidentări. De exemplu, Cătălin Carp, un singur meci, apoi accidentat după debut, va reîncepe pregătirile alături de „câini”, însă nu se știe când va putea fi o opțiune pentru meciuri. 

Michel Espinosa abia spre finalul săptămânii va reveni la antrenamentele normale. Ultima rundă, cu FCU Craiova, a îngroșat rândul fotbaliștilor care s-au ales cu diverse probleme medicale, printre care Gabi Torje și Nikolaos Kainourgios! Totuși, se speră refacerea lor la timp, mai ales că se numără printre titulari.

Giani Kiriță, declarații după Dinamo - FCU Craiova: „Am fost și-n vestiar. Le-am spus că e un pas în față”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Viorel Moldovan, la un pas s-o preia pe Dinamo: „Își dorea foarte mult să facă acest pas”

Cine bagă acum bani la Dinamo » Badea a convins un alt fost acționar!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  30 Noiembrie 2021, 10:10

Imi aduc aminte de Albentosa care era in aceeasi situatie, fara echipa de aproape un an. Si totusi a avut un impact imediat, a jucat titular la 3-4 zile dupa ce a venit la echipa, si-a demonstrat clasa si nu l-a mai scos nimeni din echipa. Daca ai valoare, se vede si cand nu esti la parametri fizici grozavi. Ca si pe astia nou veniti ce ii opreste sa joace extraordinar 40- 50-60 de minute, ca apoi cand nu mai pot fizic sa-i schimbi ca tot ai voie 5 schimbari pe meci.

roaitavasile
roaitavasile  •  30 Noiembrie 2021, 05:17

Dacă nici pe ăștia nu ii bateți, chiar ca sunteți de rasul rasilor din pădure...

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  29 Noiembrie 2021, 22:57

Adica grecul ala care are 2 viteze incet si pe loc si care se incalta cu mingea e titular ? Pai strambul antreneaza deja ptr Clinceni !Sa mai bage cate 2 antrenamente pe zi sai puna in ghips si gata !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează