FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost jucător al Stelei, fascinat de umilința pusă la cale de dinamoviști: "A fost genial! Dacă eram în staff-ul Stelei, îi felicitam"

FOTO: Andrei Crăițoiu
FOTO: Andrei Crăițoiu

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 10:36

Florin Lovin, fost jucător la Steaua, a vorbit despre cum fanii lui Dinamo i-au făcut pe rivali să arate mesajul "Doar Dinamo București" la startul meciului Steaua - Manchester City, 0-5.

"Sincer, eu i-aș felicita. Dacă aș fi în staff-ul Stelei, i-aș felicita pe cei de la Dinamo. De multe ori trebuie să strângi mâna adversarului și să îl feliciți pentru ce a făcut. A fost o idee genială a celor de la Dinamo. I-au păcălit. Steliștii trebuie să își asume asta și să meargă înainte. Păcat că la capitolul fani, Steaua nu poate contracare.

Dacă eu eram în tribună și vedeam ceva cu alb și roșu nu îl îmbrăcam. Celor de la Steaua nu le-a căzut bine și încearcă și ei să spună că nu îi interesează. Dar nu are cum să nu te intereseze așa ceva. Cei de la Dinamo au demonstrat că au cel mai organizat club din România, de la conducere până la galerie. Acum nu mai simt așa multe pentru Steaua, cum simțeam înainte ", a spus Lovin la conferința de presă dinaintea meciului Astra - West Ham, potrivit Dolce.

Lovin la Steaua:

  • 47 meciuri în cupele europene (semifinalist Cupa Uefa 2005/2006), locul 8 în clasamentul prezenţelor "all-time" în competiţiile internaţionale jucate de Steaua;
  • 103 meciuri/3 goluri în Liga 1,
  • 2 titluri
  • 2 Supercupe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 August 2016, 21:59

nu simti,pentru ca intotdeauna ai fost un nimeni si un penibil,defapt ce ai facut tu pt steaua ? nimic,iti spune unul din marii stelisti !nu ai fost si nu vei fi niciodata, nimic !

shark_34
shark_34  •  18 August 2016, 18:01

bricheta vorbitoare!

stelist_fcsbizat
stelist_fcsbizat  •  18 August 2016, 15:07

m-am imbracat ca o paiatza dar mi-a placut, fiindca si manchester prea bine *** ! sunt mandru ca am fost pe stadion si l-am facut bogat pe-al meu patron ! fecesebe numa , numa una iee , beee beee , haide hai fecesebe !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close