FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Un meci din două se viciază! Număr uriaș de greșeli în duelurile CFR Cluj - FCSB, majoritatea într-o singură direcție

Articol de - Publicat joi, 15 martie 2018 15:54

CFR Cluj, locul 1, și FCSB, locul 2, se întâlnesc duminică, de la ora 20:45, în derby-ul play-off-ului Ligii 1. Istoria ultimilor ani anunţă că arbitrii sunt cei care decid în mare măsură ceea ce se întâmplă atunci când CFR şi FCSB se află faţă în faţă.

Dacă e meci CFR - FCSB, unul dintre cele mai importante aspecte, dacă nu cel mai important, e numele arbitrului. Motivul? Istoria recentă spune că mai bine de un meci din două disputate între aceste formaţii a fost făcut praf de brigada care a oficiat. Gazeta a monitorizat ultimele 10 confruntări directe, iar acestea au fost influenţate din plin de intervenţia greşită a "centralilor" şi asistenţilor.

Mai mult de jumătate dintre partide au conţinut erori grave de arbitraj, iar pe lista celor care au comis greşeli sunt aproape numai arbitri care au ecuson FIFA.

Exemple: Ovidiu Haţegan, Cristi Balaj, George Găman. În general, proporţia erorilor în aceste jocuri, care au avut loc în intervalul august 2014 - februarie 2018, balansează în favoarea clujenilor: nu mai puţin de 10 greşeli pro CFR şi doar 3 în favoarea FCSB!

Cristi Balaj e cel care a greşit flagrant în două meciuri şi în ambele deciziile lui au fost doar în favoarea clujenilor. Şi în turul actualului sezon regulat au existat multe decizii care n-au respectat regulamentul. A arbitrat Ovidiu Haţegan şi a avut 3 greşeli pro CFR şi una în favoarea celor de la FCSB. Tot Haţegan se va afla la centru şi duminică. E cotat, de departe, cel mai bun arbitru român al momentului la UEFA, unde se află în cea mai importantă categorie valorică şi a fost foarte aproape de a prinde şi lotul pentru Campionatul Mondial din Rusia. 

Ultimele 10 întâlniri CFR Cluj - fcsb

clipboard01

Ce meciuri au fost distruse de arbitri

clipboard02

CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și: Plan diabolic sau încă un bluf marca Gigi? Becali o amenință pe CFR: "Facem contestație după meci și câștigăm la masa verde"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (92)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  17 Martie 2018, 11:17

in ultimele 2 intalniri ... hategan , respectiv bârsan marcel ... au avut ceva cu STEAUA , n-au dorit s-o vada in postura de castigatoare impotriva celor din Cluj.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  16 Martie 2018, 07:28

""SURSELE""SPUN CA HATEGAN(denumit si...***!!!!)AR FI IMPUS DE ***TOATA LUMEA STIE!!!IAT HATEGAN TREBUIA ARESTAT DE MULT!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gica10
gica10  •  15 Martie 2018, 21:14

Ce ti-am reprosat totdeauna dl Craitoiu era lipsa de transparenta cand enuntai raportul greselilor pro/contra.Acum dupa ce le-ai afisa,as mai avea o singura nelamurire:cine a fost cel ce a supervizat aceste decizii? Vad ca la ultima partida din Gruia arbitrata de Hategan este o greseala neacordarea penaltyului la Benzar.Pe absolut nimeni din cei din studiouri nu s-au pronuntat in aceasta directie.Craciunescu spunea ,daca Nouvier atinge mingea nu este fault,asta in ciuda evidentei francezul joaca mingea.Apoi gol nevalabil la Urko Vera?La faza respectiva Nita la lovit cu pumnul pe Vera,dar asta nu inseamna ca trebuia anulat golul.A treia greseala cu rosu la Deac este la fel prima oara cand cineva spune acest lucru.Cat despre golul anulat CFRului la aceasta partida,toata tara a vazut despre ce este vorba. Povestesti interesant,dar iti lipseste clar obiectivitatea pentru a fi ziarist.Oricum de acum inainte n-am ce sa mai caut pe articolele tale,pline de denaturare a faptelor.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează