FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un stelist îi atacă pe arbitrii din Liga 1: "Hațegan s-a dat cu ăștia de la CFR, Istvan Kovacs îți vorbește în ungurește"

Mihai Pintilii, în dialog cu Istvan Kovacs, la un meci din Liga 1 // FOTO: Arhivă GSP
Mihai Pintilii, în dialog cu Istvan Kovacs, la un meci din Liga 1 // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 16:02

Mihai Pintilii, mijlocașul celor de la FCSB, a vorbit despre relația pe care o are cu Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs, cei mai buni arbitri români la ora actuală.

"Când eram la Jiul Petroșani, mă înțelegeam foarte bine cu Hațegan. Atunci debutase și el la liga a doua, era prietenul meu cel mai bun. I-am dat și tricoul când mi l-a cerut. A uitat. Acum, când mă prinde, mă arde!

S-a dat cu ăștia de la CFR Cluj, nu-i mai atenționează pe ei, ne atenționează doar pe noi. Dacă și-ar face treaba corect și în Liga 1, nu aș avea ce să-i zic. Să lase jocul mai liber, cum face în Liga Campionilor, să vină să discute cu noi

La Juventus - Manchester United (n.r - meci din Ligă pe care l-a condus recent), făcea caterincă cu ei, glumea, se simțea bine. Cu noi de ce nu faci, Hațegane, treaba asta ca să fie jocul mai liniștit? Ce te costă? Ajută-ne și tu, ca să te ajutăm și noi, jucătorii, pe tine. Mai ales că ai ajuns la un nivel foarte bun. Vii de afară și poți să ne spui: «Bă, proștilor, ăia din fotbalul mare nu comentează mereu ca voi»", a spus Pintilii.

"Kovacs îți vorbește în ungurește și te ia la mișto"

Mijlocaul roș-albaștrilor a făcut o dezvăluire și despre Istvan Kocacs, celălalt arbitru român în vogă al momentului.

"Are momente foarte bune, dar are și momente când te ia la mișto și nu te lasă să joci. Te duci să-l întrebi ceva și el o dă în ale lui, îți vorbește în ungurește și nu înțelegi nimic", a adăugat fotbalistul, într-un interviu acordat pentru Fanatik.

Vezi și: Nistor era gata să trădeze haita! Nașul Pintilii spune tot: "Dinamo a greșit. El voia să vină la Steaua"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
antalmihai
antalmihai  •  27 Noiembrie 2018, 19:10

RUSINE! HOTULE!!!

mosvasile
mosvasile  •  27 Noiembrie 2018, 18:51

Ba Pintilie!Daca tu te tii de mm-isme,Craitzoiu cu ce sa se mai ocupe?Vezi-ti de cotonogariile tale,ca are cine sa faca propaganda la voi!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  27 Noiembrie 2018, 17:45

Așteptăm comisia de disciplină să se autosesizeze, să ia atitudine și să...nu facă nimic.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează