FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

UPDATE S-a făcut! Rădoi e noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova » Ce salariu îi oferă Rotaru + Când va fi prezentat

Mirel Rădoi e noul antrenor al celor de la CSU Craiova
Mirel Rădoi e noul antrenor al celor de la CSU Craiova

Articol de , - Publicat marti, 09 august 2022 12:20 / Actualizat marti, 09 august 2022 13:19

După doar 7 partide, Laszlo Balint (43 de ani) va fi demis azi de Mihai Rotaru de la CS Universitatea Craiova. Oltenii au ajuns la un acord cu Mirel Rădoi, tehnicianul urmând să-i ia locul lui Balint.

UPDATE 13:00 » Când va fi prezentat Mirel Rădoi la CSU Craiova

Conferința de prezentare a lui Mirel Rădoi va avea loc azi, de la 16:30. Antrenorul a semnat un contract pe 2 ani cu Universitatea Craiova

UPDATE 12:20 » Universitatea Craiova a confirmat despărțirea de Balint

Universitatea Craiova a anunțat pe contul de Facebook despărțirea de Laszlo Balint.

Mulțumim, Laszlo Balint! 

 Universitatea Craiova și domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăți în jurul orei 17:00. Forza Știința!

- comunicat Universitatea Craiova

UPDATE 12:15 » Laszlo Balint a reziliat contractul cu Craiova

În jurul prânzului, CSU Craiova a ajuns și la un acord cu Laszlo Balint pentru rezilierea contractului. Antrenorul semnase în vara aceasta pe un an cu oltenii, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul. Mai multe informații vor apărea la ora 17:00, când cel mai probabil va fi prezentarea lui Mirel Rădoi. 

UPDATE 11:05 » S-a făcut! Rădoi e noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova

Din informațiile GSP, CSU Craiova a bătut palma în această dimineață cu Mirel Rădoi.

Acordul este total, iar antrenorul urmează să fie prezentat în cursul zilei de azi. Acesta va semna pe 2 ani, Rotaru oferindu-i același contract ca în iunie 2022, atunci când Mirel nu s-a înțeles în cele din urmă cu oltenii.

UPDATE 11:00 » Ce salariu va avea Rădoi la Universitatea Craiova

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, Mirel Rădoi va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună.

Astfel, fostul selecționer va primit de la finanțatorul Mihai Rotaru același salariu pe care îl avea și Laurențiu Reghecampf. De asemenea, Rădoi are specificate în contract bonusuri de obiectiv.

Laszlo Balint ar urma să fie demis azi. Mirel Rădoi, favorit să devină antrenor la CSU Craiova

Nemulțumit de rezultatele din acest început de sezon, Mihai Rotaru e gata să renunțe la Laszlo Balint. Anunțul ar urma să aibă loc în această dimineață, potrivit Oltenia TV.

Bogdan Stelea a dat de pământ cu CSU Craiova: „O întreagă nebuloasă acolo! Nu-l dai afară după 56 de zile”
CSU CRAIOVA
Bogdan Stelea a dat de pământ cu CSU Craiova: „O întreagă nebuloasă acolo! Nu-l dai afară după 56 de zile”

Antrenorul numit la olteni în această vară are contract până la finalul sezonului și ar dori plata a 6 salarii pentru a pleca de la echipă. 

Potrivit sursei citate, în această după amiază Mirel Rădoi ar urma să fie prezentat oficial la Universitatea Craiova și ulterior să conducă primul antrenament.

Dacă nu se va ajunge la un acord pentru rezilierea contractului, Balint ar putea rămâne ca antrenor în club, iar Rădoi ar putea fi director tehnic la început.

2victorii, 3 remize și 2 eșecuri are Laszlo Balint pe banca Universității Craiova

În vârstă de 41 de ani ani, Mirel Rădoi este liber de contract din noiembrie 2021, de când a plecat de la echipa națională. A mai antrenat la FCSB (iulie - noiembrie 2015), România U21 (martie 2018-noiembrie 2019) și naționala de seniori a României (noiembrie 2019 - noiembrie 2021).

Rădoi, debut cu Zorya?

Dacă va fi numit azi, Mirel Rădoi va debuta pe banca oltenilor joi, cu Zorya Luhansk, în manșa a doua din turul 3 al preliminariilor Conference League. În tur, Craiova a fost învins, 0-1, astfel că Rădoi va avea o misiune dificilă în primul său meci. 

În Liga 1, Universitatea Craiova o va întâlni pe CS Mioveni, duminică, de la ora 16:00.

VIDEO Penalty controversat în FCU Craiova - CSU Craiova

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, revoltat de ce se întâmplă la CSU Craiova: „Toți antrenorii lor au fost slabi!”

Sorin Cârțu dezvăluie adevăratul motiv al rupturii de Reghecampf: „Nu a mai spus-o nimeni”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
tristan
tristan  •  10 August 2022, 09:54

Rotaru asta se pricepe la fotbal cat se pricepe nevasta mea...Parca el zicea de Tamm ca l a urmarit si e petarda?O fi petarda Tamm,dar pana acuma a demonstrat exact contrariul...pt un campionat atat de slab ca al nostru nu cred ca e mai rau decat jumatate din lotul Craiovei..Il dai afara pe Balint ,care e un antrenor bunicel si l aduci pe Radoi pe bani mai multi si care n a realizat mai nimic ca antrenor cu exceptia perioadei cand a antrenat nationala de tineret..prea putin pt ce salariu are...

dinamo100
dinamo100  •  09 August 2022, 19:22

Radoi e antrenor?! Poate la fitze si masini....

csaba
csaba  •  09 August 2022, 16:38

Poate că i-mi spune cineva unde a mai antrenat Mirel Rădoi și ce reușește a avut, după 2-3 meciuri slabe și pierdute și el va fi demis că așa se face în sud, nu o să fie niciodată o echipă ca in Anglia unde nu se schimbă antrenor de 3-4 ori într-un campionat !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează