FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Lista rușinii de la Universitatea Craiova » Prestații dezastruoase pentru 7 jucători de bază

Juveții sunt neînvinși în startul sezonului, dar n-arată bine / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova +7   FOTO
Juveții sunt neînvinși în startul sezonului, dar n-arată bine / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2022 07:17 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 08:17

Mihai Rotaru, patronul de la CS Universitatea Craiova, a dat de pământ cu faliții din remiza cu „U” Cluj, 1-1: „Unii n-au ce căuta la Universitatea!”. Șapte jucători au dezamăgit la Mediaș, în frunte cu Vână, deja exclus din lot, și Câmpanu. 

Juveții sunt neînvinși în startul sezonului, 2-2 cu Sepsi, 1-1 la Shkoder, contra Vllazniei, 1-1 cu U Cluj, dar n-arată bine. La Mediaș, duminică, Universitatea a fost un dezastru în prima repriză, iar patronul Mihai Rotaru a dat luni de pământ cu faliții zilei. 

CSU Craiova pune presiune pe Laszlo Balint, după startul fals de sezon: „Nu are altă variantă!”
CSU CRAIOVA
CSU Craiova pune presiune pe Laszlo Balint, după startul fals de sezon: „Nu are altă variantă!”

Mihai Rotaru: „E o rușine ce s-a întâmplat!”

„E o rușine ce s-a întâmplat! N-ai voie să te prezinți așa când îmbraci tricoul Universității Craiova. Sunt doi, trei, patru jucători care n-au ce căuta la Universitatea, jucători odihniți, care n-au evoluat joi în Albania! 

Explicații? Lipsă de motivație, de atitudine, de caracter. În viață nu primești nimic gratis. Trebuie să pui capul în pământ și să faci ceva. Arată că ai caracter la greu, nu când e bine!", a tunat finanțatorul oltenilor, ieri la prânz, într-o intervenție la Sport Arena.

Lista rușinii de la CSU Craiova

Rotaru s-a ferit să dea vreun nume, însă lista rușinii e devoalată de InStat și cuprinde 7 jucători care n-au reușit să atingă un index de minimum 200, ceea ce înseamnă o prestație foarte slabă!

NumeIndex InStat
George Câmpanu198
Ivan Martic193
Elvir Koljic192
Ștefan Baiaram189
Ionuț Vână184
Jovan Markovic176
Gustavo175

Koljic, Baiaram și Gustavo au fost titulari joi, împotriva Vllazniei, Markovici a intrat în minutul 70, iar Câmpanu, în prelungiri. Ultimul poate fi trecut la „jucătorii odihniți” folosiți contra lui „U” de antrenorul Laszlo Balint, la fel Ivan Martici și Ionuț Vână, doar rezerve în Albania. 

Dacă Martic e în urmă cu pregătirea, rămân Câmpanu (index 198) și Vână (184), amândoi înlocuiți la pauză în meciul cu nou-promovata din Cluj! Primul a câștigat doar 31 la sută din duelurile în care a fost implicat, ex-FCSB-istul, 40 la sută.

FOTO: facebook.com/FCUCluj
FOTO: facebook.com/FCUCluj
FOTO: facebook.com/UCVOficial/
FOTO: facebook.com/UCVOficial/
FOTO: facebook.com/UCVOficial/
+3 FOTO

Nu e treaba mea să discut cu jucătorii. Trebuie să discute domnul Balint, domnul Cârțu, domnul Copilu, nu e treaba mea. Sunt mulțumit de Balint, dar cei din conducerea executivă îl evaluează, nu eu.

- Mihai Rotaru, finanțator CSU Craiova

Am făcut o primă repriză catastrofală cu U Cluj și cred că prima cauză e nivelul de angajament al grupului. Vorbesc de atitudine, de concentrare. Sunt dezamăgit de evoluția câtorva jucători din prima garnitură. Categoric, mai am nevoie de jucători!

- Laszlo Balint, antrenor CSU Craiova, după 1-1 cu U Cluj

Mihai Rotaru: „Returul cu Vllaznia e capital”

Rotaru a punctat că returul de joi, din Conference League, cu Vllaznia, "este capital pentru noi. Avem nevoie de susținerea suporterilor și de fiecare firicel de iarbă de pe „Oblemenco”. Trebuie să fie cu toții conectați! Accederea în grupele competiției este primul obiectiv al acestui sezon și avem un culoar bun. 

Clubul are un deficit bugetar de 5 milioane de euro și, dacă prindem grupele, acționarii nu trebuie să mai aducă bani de acasă”. 

Dacă trece de albanezi, Craiova o întâlnește în turul 3 preliminar pe Zoria Luhansk, echipă care, ca urmare a războiului din Ucraina, n-a mai disputat un meci oficial din 12 decembrie!

Citește și alte știri despre CSU Craiova:

Doi jucători de la Universitatea Craiova au fost excluși din lot!

CSU Craiova pune presiune pe Laszlo Balint, după startul fals de sezon: „Nu are altă variantă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  26 Iulie 2022, 22:43
Postat de george.br pe 26 Iulie 2022, 15:17

Clona CSU este o pata urata pe obrazul fotbalului romanesc. Asa a aparut si tot asa va ramane multa vreme dupa disparitia ei asemenea cluburilor de trista amintire Victoria Bucuresti, Flacara Moreni sau FC Olt.

Esti *** nene. Nu ai fost la scoala? Numele este Club Sportiv Universitatea Craiova. Nu este cazul si la feceu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  26 Iulie 2022, 22:42
Postat de doritor pe 26 Iulie 2022, 15:28

Bine ca s-a trezit si Rotaru si vede ceea ce suporterii adevarati iubitori ai fotbalului din Craiova si Oltenia in general au semnalat situatia mai de mult. Bravo lui FCU pentru jocul impotriva CFR! A facut cel mai tare transfer, M Croitoru. dar se vede si mana lui Mititelu cel Mare care-l sprijina si nu face rabat de la munca. Daca vrea un sfat eu zic sa schimbe denumirea echipei sa scape de noi procese intentate. C-asa-i la noi la (in)justitie.

Da. Sa ii zica fc ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

potec
potec  •  26 Iulie 2022, 18:35
Postat de george.br pe 26 Iulie 2022, 15:17

Clona CSU este o pata urata pe obrazul fotbalului romanesc. Asa a aparut si tot asa va ramane multa vreme dupa disparitia ei asemenea cluburilor de trista amintire Victoria Bucuresti, Flacara Moreni sau FC Olt.

Norocul tau, bufonule ,ca prostia nu doare. Lasa visele ca nu o sa apuci tu disparitia universitati craiova poate doar pe a lui fc mititelu, asa ca sezi blind si nu te mai agita atita

Vezi toate comentariile (9)
Comentează