FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Încă o veste proastă pentru Universitatea Craiova: „Se operează, va lipsi 5 luni!”

Lyes Houri (în dreapta) / Sursă foto: GSP +30   FOTO
Lyes Houri (în dreapta) / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 18:05 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 21:29

Focarul de COVID-19 din cadrul echipei nu e singura problemă cu care se confruntă Universitatea Craiova. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a anunțat că mijlocașul Lyes Houri va trebui să se opereze, urmând să absenteze o bună perioadă de timp de pe gazon.

Cele mai sumbre temeri ale Craiovei s-au adeverit. Accidentat în cantonamentul din Antalya, Lyes Houri, unul dintre preferații lui Laurențiu Reghecampf, a aflat că mijlocașul are șanse mici să mai joace în acest sezon.

Mihai Rotaru: „Houri se operează, va lipsi 5 luni de zile”

Din păcate, trebuie să se opereze și va lipsi de pe gazon undeva la 5 luni de zile. Dar este un jucător care ne interesează și cred că va rămâne cu noi după această neplăcută accidentare.

Noi suntem interesați în continuare și vom merge înainte, ne interesează ca el să fie jucătorul nostru și după operație. El va fi operat în Franța săptămâna viitoare și după sperăm să decurgă bine recuperarea”, a spus Mihai Rotaru, în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”.

Universitatea Craiova i-a cerut Rapidului să mute meciul de săptămâna viitoare » Răspunsul giuleștenilor
CSU CRAIOVA
Universitatea Craiova i-a cerut Rapidului să mute meciul de săptămâna viitoare » Răspunsul giuleștenilor

13 meciuria jucat Houri în tricoul Craiovei în această ediție de campionat

Lyes Houri, out până la finalul sezonului

Universitatea Craiova a primit o lovitură puternică în cantonamentul din Turcia. Lyes Houri a suferit o accidentare gravă și poate rata restul sezonului.

Din informaţiilor obţinute de Gazeta, Houri are o leziune pe ligamentul încrucișat anterior, și, conform patronului Mihai Rotaru, medicii au decis că mijlocașul trebuie operat.

Houri a venit în septembrie și s-a accidentat prima oară la începutul lui noiembrie, după 0-1 cu Farul. O leziune musculară, de pe urma căreia medicul Claudiu Stamatescu l-a recuperat în mai puțin de trei săptămâni. Reghe l-a introdus la pauză cu FCSB (2-3), apoi l-a folosit 90 de minute cu Filiașul (3-0), în Cupă.

Numai că musculatura francezului a cedat din nou, pe 6 decembrie, înaintea meciului de la Botoșani (2-2). Altă leziune și pauză până pe 3 ianuarie, când a plecat cu echipa în cantonamentul de la Belek. În Antalya, dezastru!

Chiar în finalul amicalului cu Paksi (5-2), Houri a fost lovit de un adversar, iar îngrijorarea e mare: un ligament încrucișat a fost atins.

De ce a plecat CS Universitatea Craiova din Antalya? Vlad Nedelea, corespondentul GSP în Turcia: „Există jucători suspecți de Covid”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

EXCLUSIV Universitatea Craiova a confirmat infectările cu COVID-19 din lot după dezvăluirile de la GSP Live: „Mai multe cazuri pozitive” » Cine sunt infectaţii

Mihai Rotaru își freacă mâinile » Ce s-a întâmplat în cantonamentul din Antalya

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
robotucigas
robotucigas  •  14 Ianuarie 2022, 22:32

A jucat 3 meciuri și gata. De asta în România nu avem fotbal, avem jucători la greu care se rup ușor. Asta da transfer ratat dacă se face

dora
dora  •  14 Ianuarie 2022, 19:31

Până la urmă l-au cumpărat definitiv, adică au plătit ungurilor 600 mii euro pe el ?

albalbastru72
albalbastru72  •  14 Ianuarie 2022, 19:29

Ce sens are articolul cind vestea asta are deja 8 zile?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează