FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE Verdict crunt pentru căpitanul Craiovei, Nicușor Bancu, după accidentarea din meciul cu Rapid + Cât va sta departe de gazon

Nicușor Bancu a părăsit terenul în minutul 78 al duelului din Giulești cu Rapid, încheiat 2-2, din cauza unei accidentări la genunchi / foto: Gazeta Sporturilor
Nicușor Bancu a părăsit terenul în minutul 78 al duelului din Giulești cu Rapid, încheiat 2-2, din cauza unei accidentări la genunchi / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat marti, 15 noiembrie 2022 09:20 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2022 10:33

Nicușor Bancu (30 de ani) și Universitatea Craiova au primit vestea de care se temeau cel mai mult. Accidentarea fundașului stânga este una gravă, a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul stâng și va sta în afara terenului între 4 și 6 luni!

Conform informațiilor obținute de GSP.ro, Nicușor Bancu va suferi o intervenție chirurgicală la Roma, la profesorul Pier Paolo Mariani, la clinica Roma Villa Stuart.

Bancu le-a povestit apropiaților momentele dureroase trăite la meciul cu Rapid. Fotbalistul a auzit două trosnituri înainte de accidentare. După prima, a continuat să forțeze, a încercat să mai joace, abia după a doua s-a prăbușit pe gazon și nu a mai putut continua meciul. Oltenii spun că Nicușor ar fi putut scăpa mai ieftin dacă s-ar fi oprit când a sesizat prima oară că are probleme.

Nicușor Bancu, căpitanul nostru, are nevoie de o intervenție chirurgicală și o perioadă de recuperare între 4 și 6 luni. La cum îl știm, în 3 luni este înapoi pe teren să apere culorile Universității Craiova. 

Nu mai este nevoie să spunem că toată suflarea alb-albastră este alături de el. Și nu avem voie să uităm că BancOne, accidentat fiind, a refuzat să iasă de pe teren în meciul din Giulești cu Rapid. Un sacrificiu pentru culorile alb-albastre demn de un căpitan al Științei.

- Comunicat Universitatea Craiova

Știrea inițială

Nicușor Bancu (30 de ani), fundașul stânga al Universității Craiova, a părăsit terenul în minutul 78 al duelului din Giulești cu Rapid, încheiat 2-2, din cauza unei accidentări la genunchi. Oltenii stau cu sufletul la gură în așteptarea verdictului medicilor, iar estimările nu sunt deloc încurajatoare.

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, Nicușor Bancu este suspect de ruptură de ligamente încrucișate. Fotbalistul naționalei a efectuat un RMN, urmând ca rezultatul să-l primească în această seară. Dacă estimările sumbre se adeveresc, acesta va sta departe de gazon minimum 4-5 luni.

Căpitan în Bănie, Bancu e unul dintre fotbaliștii indispensabili. În acest sezon a bifat 19 meciuri în toate competițiile, a dat un gol și a oferit două assist-uri.

Fostul antrenor al lui Markovici, episoade neștiute cu atacantul Craiovei: „Îi spuneam că nu e bine ce face” + „Mirel Rădoi l-a zguduit destul de tare”
GSP LIVE
Fostul antrenor al lui Markovici, episoade neștiute cu atacantul Craiovei: „Îi spuneam că nu e bine ce face” + „Mirel Rădoi l-a zguduit destul de tare”

Înainte să se accidenteze, Bancu fusese protagonistul unui gest obscen

La pauza meciului din Giulești, oltenii conduceau, 2-1, grație unui început excelent de meci. În drumul către vestiare, căpitanul de la CSU, Nicușor Bancu, s-a răfuit cu o parte dintre fanii Rapidului de la tribuna 1. Aceștia au înjurat jucătorii Craiovei, iar Bancu a răspuns printr-un gest obscen, ridicând degetul mijlociu în direcția acestora, în timp ce afișa un zâmbet larg

Verdict crunt pentru căpitanul Craiovei, Nicușor Bancu, după accidentarea din meciul cu Rapid + Cât va sta departe de gazon
Gestul lui Nicușor Bancu la pauza meciului Rapid - CS Universitatea 2-2

Cristian Săpunaru, căpitanul Rapidului, a fost întrebat la final de meci ce părere are despre gestul lui Bancu. „Nu am văzut, nu mă bag. Cei care au văzut să ia decizii. Eu nu am văzut, nu intru în aceste discuții”, a răspuns Săpunaru

VIDEO Atmosfera de la Rapid - Universitatea Craiova: a fost spectacol de lumină și culoare în Giulești

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

FOTO Înjurat, Bancu le-a arătat degetul mijlociu fanilor lui Rapid

EXCLUSIV // VIDEO Fostul antrenor al lui Markovici, episoade neștiute cu atacantul Craiovei: „Îi spuneam că nu e bine ce face” + „Mirel Rădoi l-a zguduit destul de tare”

Ivan i-a răspuns în 13 cuvinte lui Rădoi, care l-a scos din lot și l-a certat pentru simulări. Apoi a șters postarea!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
John_Doe
John_Doe  •  15 Noiembrie 2022, 19:51

Nu știu cum se pot bucura unii de răul altuia! Însănătoșire grabnică, Bancule!

GionVaiani
GionVaiani  •  15 Noiembrie 2022, 18:41
Postat de mvm1955 pe 14 Noiembrie 2022, 16:21

Lasa Dumnezeu nu doarme , una doua isi lovea adversarii si zambea ca tantul !!!!! Acum vede si el ce inseamna sa stai in carje !!!!!

Esti mare *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  15 Noiembrie 2022, 18:27

N-a fost intelept sa continue cu ligamentul rupt, sper sa nu-i fi fost afectat si meniscul. Insanatosire grabnica!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează