FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - PARTIZAN BELGRAD 1-1

VIDEO + FOTO Universitatea Craiova a remizat cu Partizan Belgrad, în ultimul amical al iernii! Concluziile de la fața locului

Partizan CSU Craiova/ foto Cristi Preda +8   FOTO
Partizan CSU Craiova/ foto Cristi Preda

Articol de , - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 15:49 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 15:56

CS Universitatea Craiova - Partizan Belgrad 1-1, în ultimul amical al iernii pentru echipa lui Eugen Neagoe.

Reporterul GSP Eduard Apostol a asitat la partida din Antalya și a tras o serie de concluzii.

Concluzii după CSU Craiova - Partizan Belgrad 1-1:

  • Oltenii au continuat să aibă probleme în faza defensivă, acolo unde, deși este concurență și sunt nume importante pentru Liga 1, mecanismul scârțâie. Nu doar penalty-ul provocat de Arlauskis a arătat lacunele juveților, dar jocul din prima repriză a suferit rău de tot. Echipa lui Neagoe poate acuza și oboseala cantonamentului. Spre deosebire, Partizan a fost la primul meci de verificare din Antalya.
  • Beneficiind și de faptul că sârbii au făcut pasul înapoi în partea secundă, alb-albaștrii au trecut la conducerea ostilităților și au câștigat fiecare metru de teren. Ajungând tot mai aproape de buturile „partizanilor”. Ivan a spart gheața în Antalya, chiar dacă a punctat din penalty, minutul 77, execuție sigură, dar, până la acea fază, a mai avut o ocazie uriașă. Din lateral stânga, „deschis” foarte bine de Nistor, nouarul craiovenilor a greșit ținta. Oricum, Ivan mai prezent în partea secundă, când a fost menținut în teren de Neagoe, care are încredere să-i dea banderola de căpitan.
  • Alexandru Crețu a fost din nou activ pe faza ofensivă, înscriindu-se în a șuta la poartă. Și ieri și-a încercat tirul de trei ori, dând, totuși, elan echipei sale, să fie mai arțăgoasă în atac.
  • Echipa din Bănie a avut un alt ritm în partea secundă,
  • Reprezentanții FRF au spionat din nou jocul oltenilor, urmărind la lucru jucători pentru toate selecționatele. Daniel Pancu chiar a anticipat la 0-1, imediat după pauză, că oltenii vor profita de pasul în spate al adversarului, Craiova arătând o pregătire fizică superioasă sârbilor, aflați la început de stagiu.

 VIDEO. CSU Craiova - Partizan Belgrad 1-1

  • Au marcat: Ivan 77 - pen / Pavlovic 11-pen
  • Koljic a fost menajat, după ce vineri a jucat primul meci după 4 luni de absență, din cauza unei accidentări. A intrat în repriza a doua cu Widzew Lodz. Este doar o măsură de precauție luată de Eugen Neagoe.
  • Penalty la sesizarea asistentului pentru Craiova, „centralul”, deși bine poziționat, nu a văzut că Roguljic a fost faultat în careu în minutul 76. Croatul a creat de unul singur, ținându-se tare pe picioare. Andrei Ivan (77) a executat sigur, lângă bară, scor 1-1.

+4 FOTO

Echipe de start: 

Universitatea Craiova: 87. Arlauskis - 23. Căpățînă, 2. Papp, 3. Mitrea, 5. Vătăjelu - 24. Roguljic, 4. Crețu, 16. Nistor, 6. Screciu, 9. Ivan - 20. Markovic
Rezerve: 1. Lazar, 25. Găman, 35. Sala, 14. Zajkov, 34. Benga, 30. Vînă, 17. Rivaldinho, 33. Hanca, 7. Cîmpanu, 37. Danciu
Antrenor: Eugen Neagoe

Partizan: Lukac- Zivkovic, Markovic, Sanicanin, Urosevic - Fejsa, Andrade - Menig, Bazdar, Evremovic - Pavlovic 
Antrenor: Gordan Petric

Pentru trupa lui Eugen Neagoe aceasta este ultimul amical din cantonamentul din Turcia. În Antalya, oltenii au câștigat precedentele două amicale: 3-1 cu Kecskemeti (locul 2 în campionatul Ungariei) și 1-0 cu polonezi de la Widzew Lodz, locul 3 în prima ligă, scor 1-0. 

CSU Craiova, locul 5 în Liga 1, va juca primul meci oficial din acest an pe 22 ianuarie, cu FC Botoșani, locul 13.

Citește și: 

Ce vrea Rotaru cu noul transfer? Jucătorul adus de olteni e al 6-lea pe postul lui

Paradoxul din cantonamentul lui CSU Craiova » Neagoe mizează pe ei, deși au depus memoriu: „Exemplari!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
10iul73
10iul73  •  15 Ianuarie 2023, 21:32
Postat de 1.fcu pe 15 Ianuarie 2023, 19:52

Cs clona ba, nu u craiova!

Dane.. când intri aici sa nu uiți sa pui ceasul...

10iul73
10iul73  •  15 Ianuarie 2023, 21:31
Postat de 1.fcu pe 15 Ianuarie 2023, 19:52

Cs clona ba, nu u craiova!

Vorbește cu George Br prietenul tău sa te programeze la meditații.. nu știu cu îl lasă inima sa te "citeasca" zilnic ...aștept fraza...

10iul73
10iul73  •  15 Ianuarie 2023, 21:28
Postat de 1.fcu pe 15 Ianuarie 2023, 19:52

Cs clona ba, nu u craiova!

Ușor,ușor înveți ...margareto..vreau sa vad când ajungi la o fraza...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close