FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Rotaru, reacție întârziată la dezvăluirile mamei lui Răzvan Popa: „Nu am ascuns nimic! Părinții voiau să-l dau afară pe Mangia, dar nu puteam fără anchetă. El a zis că își dă demisia ca să nu facă rău clubului”

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2022 17:20 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 18:18

După ce luni a refuzat să comenteze acuzațiile făcute de mama lui Răzvan Popa la adresa lui Devis Mangia, Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a intrat azi în direct pentru a comenta scandalul iscat după dezvăluirile făcute la GSP LIVE. 

Omul de afaceri a dezvăluit în ce a constat ancheta internă pe care a făcut-o după dezvăluirile mamei fostului jucător și a precizat cum a descurs întâlnirea cu Devis Mangia, care a părăsit echipa, în aprilie 2019.

Fost coechipier cu Răzvan Popa la Craiova: „Da, se făceau glume în vestiar despre el și Mangia” + „În acel moment mi-am dat seama că a fost ceva grav”
CSU CRAIOVA
Fost coechipier cu Răzvan Popa la Craiova: „Da, se făceau glume în vestiar despre el și Mangia” + „În acel moment mi-am dat seama că a fost ceva grav”

Mihai Rotaru, noi precizări după acuzațiile mamei lui Răzvan Popa

„Trebuie să spunem lucrurile exact cum s-au întâmplat. Se propagă ideea în care clubul clubul a avut ceva de ascuns. Nu! Nu putea face o acțiune prin care să prejudicieze imaginea jucătorului. El a dorit să rămână anonim. 

Familia a venit, a existat o sesizare și noi am făcut investigație. Adică au existat discuții informale cu jucătorii. Nu au existat elemente, nu s-a discutat că a fost ceva între jucător și antrenor. Noi am verificat, dar nu am avut elemente în plus, care să ne ducă la ideea că s-ar fi întâmplat ceva

În acel moment am chemat antrenorul. I-am spus că există această reclamație, el a negat-o, dar spus că, pentru a nu leza imaginea clubului și a lui, e mai bine să ne despărțim. Jucătorii au spus că făceau glume, dar la mine nu au ajuns. Nu au existat elemente”, a spus Mihai Rotaru la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

De ce a fost amendat Răzvan Popa

Rotaru dezvăluie și că a discutat cu Răzvan Popa, dar că acesta nu i-a menționat despre problemele cu Devis Mangia.

„Iarna, Popa a plecat de la echipă. L-am căutat și a vorbit team managerul cu el. După aceea s-a întâlnit cu mine și mi-a zis că nu mai are chef de fotbal și nu mai are chef să continue. Nu a pomenit că are o problemă serioasă cu antrenorul. El nu a spus despre niciun episod, cu câteva luni înainte de întâlnirea cu familia lui.

 Așa că l-am trimis la echipa a doua pentru că nu aveam niciun element că s-ar fi întâmplat ceva. Știam doar că a plecat de la echipă”, a mai spus Rotaru.

Mihai Rotaru: „Familia lui Popa mi-a cerut să-l dau afară pe Mangia” 

„Familia mi-a cerut un singur lucru, să dau afară antrenorul. Am spus că nu pot face asta fără o anchetă. Am fost mereu aproape de familie. Mereu i-am încurajat. Clubul nu poate arunca un jucător în malaxorul presei fără acordul lui. Nu-l putem pune într-o situație care să-i facă rău. Doar el și familia pot lua o asemenea decizie.

Versiunea pe care mama copilului o prezintă e mult diferită și exagerată față de ceea ce a susținut la acel moment. Eu am o declarație de la mama copilului. I-am cerut să pună pe hârtie ceea ce susține. I-am pus hârtia în față lui Mangia, a fost discuția și a plecat. În acea hârtie s-a spus că au fost apropouri și aluzii. Acum, părinții vin cu lucruri noi. Atunci au spus că au fost apropouri și aluzii, nu și acel element fizic”, a mai adăugat Rotaru. 

Mihai Rotaru a refuzat să comenteze comunicatul trimis de CSU Craiova

Deși moderatorul Radu Naum și jurnalistul GSP Remus Răureanu i-au cerut lui Rotaru să explice pasajul „În urma cercetărilor, aspectele sesizate nu s-au confirmat, existând mai multe elemente care au conturat, mai degrabă, o situație diferită” din comunicatul clubului, finanțatorul nu a dorit să răspundă. 

Radu Naum: „În comunicat se spune așa «În urma cercetărilor, aspectele sesizate nu s-au confirmat, existând mai multe elemente care au conturat, mai degrabă, o situație diferită». Ce înseamnă o situație diferită?”
Mihai Rotaru: „Prefer să nu răspund pentru a că nu vreau să se interpreteze și să nu mut obiectivul mass-media spre alte zone” 
Remus Răureanu: „Din comunicat, eu înțeleg că clubul susține că Mangia și Popa erau într-o relație pe care și-o doreau amândoi” 
Mihai Rotaru: „Nu, nu! Este greșit. Comunicatul nu susține așa ceva”

Eu nu pot să iau jucătorul și să-i spun să mergem la poliție. El și familia trebuie să decidă. Am avut o sesizare, am făcut o anchetă și nu am descoperit elemente. Am vorbit cu antrenorul și s-a decis să reziliem contractul. Au trecut o lună și o săptămână de la sesizarea familiei până la plecarea lui Mangia

 - Mihai Rotaru

VIDEO  Ce face acum Răzvan Popa, la aproape un an de când s-a lăsat de fotbal: „E mai bine psihic. Nu mai are nicio legătură cu fotbalul”

 Citește și:

EXCLUSIV Un avocat explică ce se poate întâmpla în cazul Devis Mangia: „E tardiv”

EXCLUSIV Un psiholog criminalist, dialog cu GSP după acuzele la adresa lui Devis Mangia: „Dacă nu face nimeni plângere penală împotriva lor, intră în anonimat, dar fac rele în continuare”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  05 Octombrie 2022, 07:28
Postat de Alex26 pe 04 Octombrie 2022, 23:51

:)))) toți din clubul fantoma știu de problema asta, nu va mai ascundeți clonatilor.....

Mititelu si ailalti stiu despre problema asta? Pai problema nu e la ei..

Razvan
Razvan  •  05 Octombrie 2022, 04:53

Vezi ti patroane de fotbal si nu mai intra in tot felul de povesti lansate de presa despre persoane cu care nu mai ai nici o treaba. Baga echipa pe viitor intr o grupa europeana sa ai despre ce vorbii, nu te lipesti de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alex26
Alex26  •  04 Octombrie 2022, 23:51

:)))) toți din clubul fantoma știu de problema asta, nu va mai ascundeți clonatilor.....

Vezi toate comentariile (25)
Comentează