FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR 0-1

Laszlo Balint, mâhnit după primul eșec la Arad al sezonului: „I-am dominat tot meciul”

CFR Cluj a câștigat în deplasare la UTA, scor 1-0. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, consideră că formația sa și-a dominat copios adversarul. +17   FOTO
CFR Cluj a câștigat în deplasare la UTA, scor 1-0. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, consideră că formația sa și-a dominat copios adversarul.

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 23:35 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 23:42

CFR Cluj a câștigat în deplasare la UTA, scor 1-0. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, consideră că formația lui a dominat copios adversarul care i-a administrat prima înfrângere a campionatului pe teren propriu.

Toate detaliile despre UTA - CFR Cluj, AICI!

„Ar trebui să încep prin a felicita adversarul, și-a atins obiectivul. Sunt mulțumit de efortul băieților și de modul în care au aplicat planul tactic pentru acest meci. Am dominat campioana de la un cap la celălalt al meciului! Duelul a fost decis de o superexecuție a lui Alex Chipciu, care nu are un salariu mare degeaba”, a declarat Balint la flash-interviu.

35.000 de euro / lunăcâștigă Chipciu la CFR Cluj

Din cauza unor defecțiuni tehnice, televiziunile au putut să redea decât 30 de secunde din concluziile lui Balint.

Alte reacții după UTA - CFR Cluj 0-1:

Ăsta a fost secretul CFR-ului în ultimii ani, am ştiut să suferim cel mai bine. Şi băieţii din urmă care au luat campionatele au suferit la fel. Meciul a fost gândit de aşa natură, ştiam că o să suferim foarte mult, dar cred că asta e şi o condiţie a unei echipe foarte mari, să treacă peste această suferinţă şi să adune puncte
Alex Chipciu, mijlocaș CFR Cluj

E o senzație de amărăciune, de supărare, am controlat meciul, meritam mult mai mult. Ei merg cu 3 puncte, noi nu acumulăm nimic. E păcat, că am avut ocazii, dar nu am reușit să înscriem. Nici dacă mai jucam o zi nu marcam. Am făcut un joc bun, dar fotbalul e pe goluri 
Ioan Hora, atacant UTA

Prima repriză a fost mai grea pentru noi. În repriza a doua am controlat jocul, dar câteodată fotbalul e așa. Avem mai multe ocazii, ei au doar una și înscriu. Trebuie să fim mai concentrați când avem astfel de ocazii în interiorul careului. Trebuie să dăm gol dacă vrem să câștigăm 
Roger, mijlocaș UTA

Un meci foarte greu, știam că întâlnim o echipă bună acasă, care până acum nu a pierdut pe teren propriu. UTA a jucat foarte bine. O atmosferă fantastică, una de care avem nevoie în fotbalul nostru. Cele mai importante sunt cele 3 puncte 
Mario Camora, căpitan CFR Cluj

FOTO. Cele mai tari imagini din UTA - CFR Cluj

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+13 FOTO

UTA - CFR Cluj 0-1. Victorie în dulcele stil clasic

  • Dan Petrescu și-a intrat în ritm. A obținut a doua victorie consecutivă cu scorul favorit, 1-0, după cea cu CS Universitatea Craiova. Cu peste 5.000 de fani în spate, arădenii au început mai curajos, cu liniile sus, dar fără a-și crea vreo șansă importantă. 
  • Golul a venit în sens contrar, în minutul 27. La o acțiune prelungită de atac, în urma unei mingi înălțate de Bordeianu, Alexandru Chipciu a reușit o execuție spectaculoasă. A reluat pe spate, din cădere, de la limita careului de 6 metri, fără speranțe pentru Iacob.
  • CFR a trăit periculos. A făcut pasul în spate, iar Bălgrădean a fost nevoit să intervină în câteva rânduri. Cea mai mare șansă de egalare i-a aparținut lui Ioan Hora, în minutul 62. Atacantul arădenilor a intrat în posesie la 10 metri de poarta adversă, după ce Bălgrădean a respins în față șutul violent expediat de Ubbink, dar a tras mult peste poartă. În prelungiri, tânărul Mercioiu (18 ani), doar introdus, a reluat în bară.
  • CFR Cluj strânge 27 de puncte după primele 10 runde și își mărește avansul față urmăritoarea de conjunctură, FC Botoșani. Moldovenii sunt acum la 6 puncte în spate. 
  • UTA ajunge la 3 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 și cade în afara locurilor de play-off, pe 7.

Citește mai multe știri de actualitate:

„Dario Bonetti nu mai este antrenorul lui Dinamo!” » Anunț de ultimă oră: „El e favorit să îl înlocuiască”

Penalty neacordat pentru gazde în FC Botoșani - FCU Craiova, după ce Mutu s-a plâns de arbitraj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
dora
dora  •  27 Septembrie 2021, 12:01

Fotbalul se joaca pe goluri...cand ai atacanti penali precum are UTA si nu joaca nimica / rateaza din 6 metri cu poarta goala iti pui altfel de intrebari !

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  27 Septembrie 2021, 10:34

*** nu cerceta aceste legi, nu face valuri. Parca tu nu stiai ca nu te-apucu cu cin”te-ncurci? Taci, ca-i bine asa! Las-o mai moale, ca vin *** gramada peste matale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1919390151415635
Clarens Zedorf  •  27 Septembrie 2021, 10:04
Postat de rumunek pe 27 Septembrie 2021, 08:55

Suferință, sacrificiu, apărare în 30 m, mingi bubuite, puncte smulse. Așa fac marile echipe? Nu prea, dar în fotbalul nostru mic planul ăsta funcționează. Micimea campioanei ultimilor 4 sezoane arată valoarea celorlalte competitoare. Ce rămâne e scandarea tribunei, Rușine!, dar vorba comentatorului, ce mai contează rușinea în ziua de azi.

Hai mai ia o pauza. Echipa asta "mica" a fost scoasa de Sevilla care a si castigat EL sezonul acela. Te uiti degeaba la meciuri ca nu intelegi nimic din fotbal.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează