FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

VIDEO Varianta principalului vizat de furia lui Săpunaru: „A vrut să sară în tribună și să ne batem! Îl voi da în judecată”

Poștașu' (Ovidiu Todoran) / foto: https://www.facebook.com/mihailescu.mihaela.52/
Poștașu' (Ovidiu Todoran) / foto: https://www.facebook.com/mihailescu.mihaela.52/

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 19:32 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 21:16

Ovidiu Todoran, unul dintre foștii lideri de galerie ai celor de la FCU Craiova, poreclit Poștașu', susține că fundașul central al Rapidului, Cristi Săpunaru, ar fi vrut să ajungă în tribune pentru a se bate cu el la finalul partidei pierdute de giuleșteni la Târgu Jiu cu 0-1.

„Am mers către vestiare, iar la tunel era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu (n.r. - se referă la Poștașu'). Nu îi spun numele, că nu mă interesează și nu avem vreo relație. A aruncat cu apă, sticle și țigări pe noi! De asta m-am enervat, nu am avut nicio treabă cu jucătorii și oficialii Craiovei”, a declarat Săpunaru aseară.

La ce s-a referit căpitanul Rapidului? Într-un filmuleț postat pe Facebook, Săpunaru este surprins în timp ce se răfuiește de la distanță cu cineva de la tribuna a 2-a, la intrarea pe tunelul de la vestiare. Se pare că a fost vorba despre Ovidiu Todoran alias Poștașu, fost lider de galerie al echipei lui Mititelu. 

VIDEO. Săpunaru, scandal la intrarea pe tunel după finalul meciului

După acel moment, Săpunaru a intrat pe tunel și a urmat bătaia generală de la vestiare, când în conflict a intervenit violent un alt personaj din anturajul clubului oltean, Petrică, bodyguardul lui Mititelu. 

Varianta principalului vizat de furia lui Săpunaru: „A vrut să sară în tribună și să ne batem! Îl voi da în judecată”
„Petrică” (stânga) a fost în centrul atenției în 2011, când Pițurcă a fost suspendat de Adrian Mititelu din funcția de antrenor al Craiovei, iar fostul selecționer a fost oprit să intre în baza echipei de mai mulți bodyguarzi, între care și „Petrică”

Pe imaginile care redau conflictul din zona vestiarelor nu se vede și Poștașu', semn că el a rămas la tribuna a II-a. Acolo ar fi vrut să ajungă Săpunaru, dacă nu ar fi fost oprit de cei din staff-ul Rapidului. 

La aproximativ 24 de ore de la scenele reprobabile de la Târgu Jiu, cel poreclit Poștașu' a oferit propria lui variantă asupra celor întâmplate. 

Varianta lui Poștașu', implicat în scandalul cu Săpunaru: „A vrut să sară balustrada și să vină să ne batem în tribună”

„Vreau să o rezolvăm, deoarece doresc ca lumea să afle adevărul. Acest individ pe nume Cristi Săpunaru este un pericol public pe terenul de joc. De ani de zile el tot are apucături de ultras pe terenul de fotbal, deși încă este jucător în activitate. Dacă îi arde de bătăi, atunci să se lase de fotbal și să se ducă în galeria Rapidului. Acum să revenim la incidentul cu mine. 

La pauză, în drum spre vestiare, eu mă aflam în tribună alături de fiul meu, dar lângă noi erau și alți copilași. Ce credeți că face acest individ pe nume Săpunaru? Copiii mai strigau spre el, știți cum sunt copiii, iar Săpunaru a început să scuipe spre fiul meu și spre toți copiii de acolo. 

Evident că m-am enervat teribil și l-am înjurat și eu. El m-a văzut pe mine și m-a recunoscut. Apoi, la finalul meciului, după ce el a terminat circul ăla cu jandarmii din fața suporterilor rapidiști, în drum spre vestiare, mă tot căuta din priviri. M-a văzut din nou și am început să ne înjurăm reciproc. Apoi, dintr-o dată el a vrut să sară balustrada și să vină să ne batem în tribună. Erau și copii pe acolo, dar Săpunaru deja intrase în roul lui de mare ultras și voia să ne batem. 

Vă dați seama ce minte are acest om? Nu îmi este frică de acest Spunaru, dar individul ăsta nu gândește. Cum să te apuci să sari în tribună la bătaie? Unul mai vine poate băut la meci și scapă de controlul de la porți și intră în tribune, altul vine poate supărat de acasă și înjură, dar tu ca fotbalist și căpitan de echipă te apuci să sări la bătaie cu suporterii în tribune? 

Cu acest individ FRF trebuie să ia de urgență măsuri. Îl asigur pe Cristi Săpunaru că o să mă țin de capul lui și nu o să îl las. Îi voi face plângere penală și îl voi da în judecată. Am vorbit deja după meci cu Jandarmeria și le-am cerut imaginile video ca să demonstrăm României întregi ce a putut să facă acest idivid pe un teren de fotbal în calitate de jucător în activitate. Trebuie să încetăm cu acest mit de fotbalist-ultras, pe nume Cristi Spunaru. Omul ăsta trebuie să plătească pentru asemenea ieșiri. Iar apoi, când se lasă se fotbal, să se ducă în galerie și atunci nu îl ține nimeni să facă pe ultrasul”, a declarat Ovidiu Todoran, alias Poștașu', pentru ProSport.

Cine e Poștașu'

Ovidiu Todoran este un vechi ultras al Universității Craiova. A fost mediatizat prima dată după un derapaj violent comis pe 21 noiembrie 2004, într-un meci contra lui Dinamo. A pătruns pe teren și a aruncat un fular în direcția lui Claudiu Niculescu, fiind ulterior doborât de Adrian Mihalcea. Poștașu' a rămas în anturajul formației finanțate de Adrian Mititelu, suporter fidel al celor de la FCU Craiova.

VIDEO cu scenele de la finalul meciului FCU Craiova - Rapid: Săpunaru a sărit la bătaie pe tunel

Mai multe știri despre scandalul de la finalul partidei FCU Craiova - Rapid:

Replica lui MM Stoica, după ce Săpunaru l-a numit „valet de la palat”: „Să știi că n-am uitat”
FCU CRAIOVA - RAPID 1-0
Replica lui MM Stoica, după ce Săpunaru l-a numit „valet de la palat”: „Să știi că n-am uitat”
Noi imagini scandaloase de la Târgu Jiu: Săpunaru bruschează un jandarm, înaintea haosului de la vestiare
FCU CRAIOVA - RAPID 1-0
Noi imagini scandaloase de la Târgu Jiu: Săpunaru bruschează un jandarm, înaintea haosului de la vestiare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
ACVAcv
ACVAcv  •  13 Septembrie 2022, 05:52

Am o singura întrebare pentru voi, cei ce îl acuzați DOAR pe Sapunaru . Dacă domnul poștașul , se tine așa tare , am văzut și eu video in aceasi discuție scuipa Sapunaru cât si Drăghia Acum întrebarea mea este , de ce vrea sa îl dea doar pe Sapunaru in judecată ? La atins doar o *** si a luat ADN-ul sau ? Și de aici înțelegeți voi ce vreți , mititelu junior are suspendare după o cearta cu Sapunaru , atât sa țineți cont

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  12 Septembrie 2022, 19:16
Postat de ucluj2011 pe 12 Septembrie 2022, 00:28

Și acum ce trebuie să facem , să-l credem pe cuvânt pe Postașu că totul sa întâmplat întocmai cuma spus el? Eu nu-l cred de nici un fel , și nu-l cred nici că o să-l dea în judecată pe Săpunaru pentru că Poștașu știe că el nu are dreptate. Sau dacă o să-l dea ca să mai facă puțin circ , o să piardă "Magna Cum Laude". Dacă Săpunaru a sărit acolo la el , a făcut-o pentru că a fost provocat , scuipat , înjurat. Sa întâmplat pe stadioane mari , cu fotbaliști mari (sau mai dat și pumni), iar fotbaliștii nu au pățit nimic și asta pe bună dreptate.

Pe buna dreptate nu-i. Ca nu-i drept sa raspunzi cu atacuri. Ca asa zic legile. Si e drept ce zic legile, nu unul ca tine.

yeti9999
yeti9999  •  12 Septembrie 2022, 17:05

deci postasul care intra pe teren( unde nu are ce cauta ) si arunca intr-un fost jucator de-al lor cu un fular ( putea fi o petarda, bolovan , cutit) vine pozeaza acum in victima a violentei ?? pai daca se intampla asta in Anglia postasul nu era la tg jiu ci intr-o sectie de politie cu interdictie pe viata probabil ca e sapunaru nervos asta e alta poveste dar sa vina sa-i tina altii lectii nu postasu

Vezi toate comentariile (53)
Comentează