FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Vestea pe care dinamoviștii nu voiau s-o audă » Cine arbitrează meciul vital cu Gaz Metan

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 12:30

Partida vitală pe care Dinamo o joacă diseară pe terenul lui Gaz Metan Mediaș va fi condusă de un arbitru care nu e pe placul roș-albilor. Duelul din Ardeal va fi arbitrat de Istvan Kovacs, care va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

Istvan Kovacs a mai arbitrat-o de două ori pe Dinamo în acest sezon, ambele meciuri soldându-se cu înfrângeri ale "câinilor": 0-1 cu FC Botoșani și 0-1 în derby-ul cu FCSB.

De altfel, Kovacs a dezavantajat-o pe Dinamo în partida cu FCSB, când l-a iertat pe Benzar de eliminare după o intrare agresivă la Nascimento(detalii, aici), dar și în alte situații din trecut, când a stârnit furia dinamoviștilor prin deciziile pe care le-a luat. 

  • Gaz Metan - Dinamo se joacă în această seară, de la ora 20:45. Duelul va fi liveTEXTE pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  04 Noiembrie 2017, 18:44

LA cum jucam chiar nu vad importanta arbitrului in acest sezon !!!!!!!!!!!!

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  04 Noiembrie 2017, 16:41
Postat de mosvasile pe 04 Noiembrie 2017, 14:57

E ca si cum ar fi arbitrati de MM !

E clar ca gigi bulău face ce vrea el in fotbalul romanesc!! Probabil ca impreuna cu burlenii acoperiti si rudele de la FRF au hotarat ca Dinamo sa nu intre in play-off!! Ti se face scarba!! Tremura chilotii pe ei de fcsbisti blatisti și libidinosi ce sunt!!

alvie
alvie  •  04 Noiembrie 2017, 15:57

Eu cred ca dinamo nu va avea probleme sa castige acest meci.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează