FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răspunsul final al acționarului de la Rapid despre transferul lui Florinel Coman

Victor Angelescu și Dan Șucu
Victor Angelescu și Dan Șucu

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 11:43 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 11:43

Victor Angelescu (38 de ani), unul dintre acționarii Rapidului, a dezvăluit ce șanse sunt ca Florinel Coman (24 de ani), fotbalistul celor de la FCSB, să ajungă la gruparea din Giulești. 

Omul de afaceri a spus că nu se pune problema ca fotbalistul roș-albaștrilor să ajungă sub comanda antrenorului Adrian Mutu (43 de ani). 

Mihai Rotaru, acuzat de Pițurcă: „L-a vrut plecat pe Rădoi! E foarte dificil, atât timp cât ai un patron care vorbește pe la spatele antrenorului cu jucătorii”
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru, acuzat de Pițurcă: „L-a vrut plecat pe Rădoi! E foarte dificil, atât timp cât ai un patron care vorbește pe la spatele antrenorului cu jucătorii”

Victor Angelescu: „Nu se pune problema ca Florinel Coman să vină la Rapid”

„Nu se pune problema ca Florinel Coman să vină la Rapid”, a declarat Victor Angelescu, la Pro Arena. 

Mutu: „S-a discutat despre Florinel Coman”

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a confirmat că a discutat cu cei din conducerea giuleștenilor despre o posibilă trecere a lui Florinel Coman la echipa pregătită de acesta. 

„Nu am mai vorbit cu cei din conducere despre el în ultimul timp. Dar s-a discutat despre Coman, da. E adevărat că nici el nu trece printr-o perioadă fastă acum, dar rămâne un jucător talentat. Asta nu i-o poate lua nimeni. 

Nu era o ambiție să îl transfer. Dacă pot să îl transform pe Coman? Nu știu. Asta poate să facă Gică Hagi dacă se duce la el. Sunt mai multe componente la mijloc când vreau un jucător”, spunea Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, în luna noiembrie, la Digi Sport. 

Becali: „Coman mi-a cerut să plece”

Gigi Becali (64 de ani), patronul celor de la FCSB, a precizat că Florinel Coman i-a cerut acestuia să plece. 

„Mi-a spus că ar vrea să-l dau undeva împrumut, probabil o avea ceva de prin România, că-mi cere o hârtie. Dar după aia, dacă are el hârtie, poate să plece oriunde. 

Cam bănuiesc eu ceva. Îi zic bine, mă, stai să vină perioada de transferuri, te împrumutăm undeva. Dar nu îți dau eu hârtie, că te duci la CFR, la Rapid, păi, eu îl dau la contracandidată?”, declara Gigi Becali, în urmă cu o lună de zile. 

VIDEO. Victor Angelescu: „Cei care stau la VIP în Giulești sunt selectați, este foarte civilizat”

Citește și:

Adrian Mititelu, dispus să îi vândă încă un jucător lui Becali: „De ce să nu-l dau?”

Viorel Moldovan, critici pentru un jucător de la CSU Craiova: „E foarte gras! Fă sacrificii, băiatule” » Panduru, replică genială

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
unulobisnuit
unulobisnuit  •  13 Decembrie 2022, 15:24
Postat de emil1986 pe 13 Decembrie 2022, 12:51

Normal ca nu-l doreste. Ca sa-l doreasca trebuie sa aiba si banii necesari pentru salariul acestuia, nu mai spun ce trebuie sa decarteze si pentru transfer. Clonatii de vis-a-vis de cimitir aduc doar jucatori liberi de contract si cu un salariu de maxim 10.000 pe luna. Coman are un salariu mult mai mare. Asa ca ... cand n-ai bani spui ca nu-l doresti.

Uite domne cum trăiesc unii în buzunarul altora!

fibra
fibra  •  13 Decembrie 2022, 14:04

O stire fara rost.Coman numai valoreaza nici 1 mil. dupa cum joaca de multa vreme.Cat despre salariul lui,il plateste cine a dat 3 mil pe el si i-a facut contract pe 7 ani.

emil1986
emil1986  •  13 Decembrie 2022, 13:34
Postat de dramav pe 13 Decembrie 2022, 13:22

Tu ai bani, Emil. Stii cum functioneaza afacerile la nivel inalt. Propune-i lu' Angelescu sa vina la seminarul tau despre transferuri si acoperirea salariilor fotbalistilor de la FCSB.

Ba, ***???!!!! Eu sunt patron de echipa de fotbal sa am atatia bani??? Eu mi-am spus parerea. Atat si nimic mai mult.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează