FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Scandalizat de promovarea excesivă a Andreei Bododel la meciurile Farului: „Hai, termină cu prostiile astea! Nu cred că e plătită”

Andreea Bododel +41   FOTO
Andreea Bododel

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 12:33 / Actualizat joi, 25 mai 2023 13:10

Agentul de jucători Victor Becali (61 de ani) a comentat, în direct la GSP Live, expunerea constantă la TV a Andreei Bododel, fosta parteneră a lui Ionel Dănciulescu și Tibi Bălan, cunoscută drept cea mai faimoasă fană a Farului Constanța, în special după golurile marcate de favoriții ei. La meciul de titlu, cu FCSB, după o ieșire necontrolată a lui Florinel Coman, camerele TV s-au mutat în direcția lui Bododel, în loc să se focuseze asupra gestului făcut de fotbalistul vicecampioanei. 

 La meciul de titlu, cu FCSB, camerele TV s-au mutat în direcția lui Bododel, în loc să se focuseze asupra gestului făcut de Florinel Coman, cel care după golul de 3-2 a refuzat să mai joace și a ieșit la marginea terenului.

Victor Becali ar fi preferat ca după gol toate privirile ar fi trebuit să se concentreze pe staff-ul tehnic al constănțenilor, în special pe Gheorghe Hagi, managerul clubului, sau pe Gică Popescu, președintele Farului. 

Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
+37 FOTO

VIDEO. Victor Becali, despre expunerea constantă a Andreei Bododel la televizor: „E posibil așa ceva?”

„E posibil așa ceva?  Cameramanul ori este îndrâgostit de Bododel, ori... Nu e un lucru urât să fii îndrăgostit de femei, deși în ziua de azi chiar nu mai contează. Nu trebuie să spui că ești îndrăgostit de o femeie, ci doar că ești îndrăgostit, având în vedere globalismul ăsta. 

Nu știu dacă asta e politica postului, să tot o arate pe ea. Nu vezi antrenorul că se bucură, nu vezi președintele că se bucură și pune camera pe fată, în tribună! 

Dă Farul gol și nu îl dai nici pe Hagi, nici pe Gică Popescu, ci o dai pe Bododel”, a declarat Victor Becali, la GSP Live. 

În acel moment, moderatorul Costin Ștucan a intervenit: „Eu am auzit că Farul o plătește ca să fie influencer”, iar Victor Becali a răspuns: „Hai, termină cu prostiile astea. Fii om serios! Eu așa ceva nu am mai văzut, vă spun sincer.”

„M-a scandalizat pentru că nu s-a întâmplat numai o dată, dar eu nu înțeleg... E canal de fotbal, nu de cancan!”, a mai punctat Victor Becali. 

Florinel Coman nu a mai vrut să joace pentru FCSB, după ce Farul răsturnase scorul

Florinel Coman, extrema stângă a celor de la FCSB, a fost protagonistul unui moment șocant la Ovidiu, pe care camerele TV l-au ratat.  

Imediat după ce Louis Munteanu marcase golul de 3-2, iritat de faptul că echipa a încasat gol și că șansele de a mai salva ceva erau minime, Florinel Coman le-a făcut semn celor de pe banca de rezerve că vrea să fie schimbat. Nu era însă accidentat. 

Pur și simplu a recurs la acest gest în semn de protest și față de atitudinea unora dintre colegii săi, cărora le-a reproșat în mai multe faze, de pe parcursul reprizei secunde, alegerile făcute. 

Cei din staff-ul roș-albaștrilor n-au luat în seamă dorința lui Florinel și i-au cerut să joace pentru a încerca să egaleze și să amâne deznodământul campionatului până în ultima etapă. Florinel Coman însă n-a renunțat la poziția lui, și-a scos apărătorile, după care și-a dat jos și tricoul și stătea pe marginea terenului, fără să mai fie implicat în meci. 

Gestul său i-a blocat efectiv pe antrenori, care nu erau pregătiți cu o schimbare. Văzând însă că Florinel chiar nu mai vrea să joace sub nici o formă, Pintilii și Charalambous l-au chemat pe Omrani, care a fost introdus în teren. 

Schimbarea s-a efectuat la aproape 4 minute după ce Farul marcase și la mai bine de 3 de când Coman renunțase să mai joace. 

Citește și:

Victor Becali a analizat transferurile care ar însemna loviturile verii în Superliga: „Dacă îl vor cu adevărat, se va face”

„Ocupați-vă!” » Gigi Becali și-a găsit „General” la mijloc: îl vrea pe fotbalistul cu 4 titluri în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
costeltudor
costeltudor  •  28 Mai 2023, 09:50

Sunt OBSEDAȚI SEXUAL !!!

Vic_5864
Vic_5864  •  27 Mai 2023, 18:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  26 Mai 2023, 21:42

Articol marca "andra mocanu"....

Vezi toate comentariile (24)
Comentează