FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO // EXCLUSIV Victor Becali îi ia apărarea lui Octavian Popescu, criticat tot mai des pentru jocul său: „Dacă echipa ar fi câștigat se vedeau mai puțin evoluțiile slabe ale lui”

Octavian Popescu
Octavian Popescu

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 09:52 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 13:00

Invitat la GSP Live, fostul impresar Victor Becali, a vorbit despre situația lui Octavian Popescu, fotbalist aflat într-o scădere uriașă de formă la FCSB în acest sezon. 

Gigi Becali spera să bată toate recordurile de transfer cu Octavian Popescu, dar evoluțiile recente ale „decarului” i-au tăiat elanul. Tavi a fost criticat constant de finanțatorul roș-albaștrilor pentru prestațiile sale, dar Victor Becali a ținut să-i ia apărarea tânărului fotbalist. 

Nicolae Dică schimbă placa » Tactica pregătită pentru a redresa FCSB: „Antrenăm asta, în Europa a funcționat”
FCSB
Nicolae Dică schimbă placa » Tactica pregătită pentru a redresa FCSB: „Antrenăm asta, în Europa a funcționat”

Victor Becali: „Sunt jucători care pot duce presiunea și jucători care nu o pot duce”

„Tinerii la vârsta lor pot avea fluctuații. Poate și prea multă presiune pe el, poate și faptul că a fost căpitan a pus presiune pe el. Sunt jucători care pot duce presiunea și jucători care nu o pot duce. E un băiat talentat, care a avut un sezon trecut foarte bun. Trece printr-o perioadă pe care sunt convins că o va depăși. 

La o echipă cum e FCSB la care ești tot timpul sub presiune, mai ales acum când sunt și într-o situație mai delicată în campionat, unde nu prea are puncte. Presiunea e foarte mare. Au fost mulți jucători care au avut fluctuații de formă și e normal la vârsta lui. Nu e o cădere numai a lui. E o cădere a echipei. Nu joci tenis (n.r. - să te descurci singur). 

Nu putem face o comparație cu un alt jucător care să zicem că e ieșit din formă. Uitați, Coman vine după o periodă destul de lungă de accidentări. Părerea mea e că nu este într-un moment rău. A început să-și revină. 

Nu este Coman pe care îl știam noi, dar își va reveni. Nu-ți revi dintr-o dată, te ridici din pat și gata și-ai revenit. Este o chestie de timp. A fost lungă perioada lui”, a declarat Victor Becali la GSP Live. 

Victor Becali: „Dacă echipa ar fi câștigat se vedeau mai puțin evoluțiile slabe ale lui”

Victor Becali consideră că Octavian Popescu nu este ajutat nici de echipă, care are rezultate slabe în campionat. Astfel, forma ștearsă a acestuia se vede și mai mult. Acesta a vorbit și despre posibilitatea ca fotbalistul să apeleze la un psiholog.

La Tavi nu e doar evoluția lui. A coincis cu evoluția slabă a echipei. Atunci se vede mai mult, pentru că dacă echipa ar fi câștigat se vedeau mai puțin evoluțiile slabe ale lui. Se vedeau, dar mai puțin. Acum, echipa neavând rezultate se vede pentru că era jucătorul de la care aveai așteptări. 

Nu e nimic anormal să te duci la psiholog, chiar dacă nu ești într-o depresie fobalistică. La noi dacă spui că te duci la psiholog zice lumea că ai probleme la cap. În străinătate lumea se duce la psiholog și nu e nimic rău în toate astea”, a mai spus fostul impresar.

Banii, vrei nu vrei, te schimbă. Important e să nu-i schimbe comportamentul, caracterul, ceea ce nu e cazul la Tavi. Evoluțiile bune pe care le-a avut, le-a avut deoarece juca din plăcere. Se vede că îi place fotbalul. Sigur că există și frică, e normal la vârsta lui.

- Victor Becali

Citește și alte știri din Liga 1: 

După startul bun al Rapidului în campionat, Victor Angelescu i-a trasat obiectivul lui Adrian Mutu: „Nu putem depune armele”
RAPID
După startul bun al Rapidului în campionat, Victor Angelescu i-a trasat obiectivul lui Adrian Mutu: „Nu putem depune armele”
Nelu Varga, apărat de un patron din Liga 1 în scandalul cu Dan Petrescu: „Are dreptate! Antrenorul trebuie să dea explicații”
RAPID
Nelu Varga, apărat de un patron din Liga 1 în scandalul cu Dan Petrescu: „Are dreptate! Antrenorul trebuie să dea explicații”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
aius
aius  •  22 Septembrie 2022, 14:07

:))) Tare!!!Daca fcsb devine campioana,o sa-i dea si lui un tricou,ca doar de asta la laudat presa ,atat de mult,incat si el credea ca chiar are valoare !!!!:)))

stelu
stelu  •  22 Septembrie 2022, 13:37

va multumim ca ne-ati explicat ce a vrut sa spuna impresarul la faza cu tenisul. noi suntem prosti si nu am fi inteles singuri. si b: v-am mai rugat sa nu mai folositi poza asta cu octav popescu. deloc nu il avantajeaza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează