FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Cum a comentat Victor Becali incidentul în care a fost implicat Cristian Săpunaru la finalul meciului FCU Craiova 1948-Rapid: „Nu l-am văzut lovind pe cineva”

Cristian Săpunaru, căpitanul Rapidului.
FOTO: IMAGO IMAGES
Cristian Săpunaru, căpitanul Rapidului. FOTO: IMAGO IMAGES

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 10:39 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 14:09

Victor Becali (61 de ani), fostul agent FIFA, a comentat, în direct la emisiunea GSP Live, moderată de jurnalistul Costin Ștucan, despre incidentul în care căpitanul Rapidului, Cristian Săpunaru (38 de ani) a fost implicat la finalul partidei pe care bucureștenii au pierdut-o la Târgu-Jiu, în fața celor de la FCU Craiova 1948, scor 0-1. 

Atunci, căpitanul giuleștenilor s-a îmbrâncit cu jandarmii pe teren, după care incidentele au continuat în zona vestiarelor, acolo unde Săpunaru s-a răfuit cu „Poștașu”, unul dintre ultrașii Craiovei, Printre cei care s-au implicat în conflict s-a numărat și o persoană pe care Adrian Mititelu, finanțatorul oltenilor, a numit-o prietenul său. Cei doi au avut un duel violent, s-au tras reciproc și s-au îmbrâncit și lovit până să fie despărțiți.

Nicolae Dică schimbă placa » Tactica pregătită pentru a redresa FCSB: „Antrenăm asta, în Europa a funcționat”
FCSB
Nicolae Dică schimbă placa » Tactica pregătită pentru a redresa FCSB: „Antrenăm asta, în Europa a funcționat”

Victor Becali: „Nu l-am văzut pe Săpunaru lovind pe cineva”

Cunoscutul impresar de jucători a spus că este normal ca Rapid să își apere jucătorul, dar dezaprobă ce s-a întâmplat în zona vestiarelor din punct de vedere organizatoric.

Cum a comentat Victor Becali incidentul în care a fost implicat Cristian Săpunaru la finalul meciului FCU Craiova 1948-Rapid: „Nu l-am văzut lovind pe cineva”
Cristi Săpunaru, implicat în altercațiile de după meciul de la Târgu-Jiu

Clubul Rapid își apără jucătorul, dar ceea ce s-a întâmplat acolo, din punct de vedere organizatoric, nu mi se pare normal. Ce să caute bodyguarzii acolo? Dar, sigur, Rapid își apără jucătorii. 

Nu l-am văzut pe Săpunaru lovind pe cineva. Nu spun că este lăudabil gestul lui, dar dacă era numai el implicat era altceva. Din ce am văzut erau mai mulți implicați. Poate că a fost și provocat

-Victor Becali, la emisiunea GSP Live

VIDEO: Cum a comentat Victor Becali incidentul în care a fost implicat Săpunaru la finalul meciului FCU Craiova - Rapid: „Nu l-am văzut să lovească”

Citește și alte articole despre Liga 1: 

Nelu Varga, apărat de un patron din Liga 1 în scandalul cu Dan Petrescu: „Are dreptate! Antrenorul trebuie să dea explicații”

Victor Becali îi ia apărarea lui Octavian Popescu, criticat tot mai des pentru jocul său: „Dacă echipa ar fi câștigat se vedeau mai puțin evoluțiile slabe ale lui”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
koukourigou
koukourigou  •  23 Septembrie 2022, 02:55

Alta manipulare la comanda, Sapunaru a fost provocat si are dreptul sa faca orice. Adica Golanul asta poate sa te omoare cand vrea el daca i se pare ca l-ai provocat, cam asa ne spune puscariasul Victor Becali.

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  22 Septembrie 2022, 17:05

Absolut corect ce spune domnul Victor Becali..

elgabri
elgabri  •  22 Septembrie 2022, 16:27

Sapunaru "singur impotriva tuturor"

Vezi toate comentariile (10)
Comentează