FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Victor Becali a analizat transferurile care ar însemna loviturile verii în Superliga: „Dacă îl vor cu adevărat, se va face”

Victor Becali, impresar de jucători, și Cristi Borcea, fostul acționar al lui Dinamo
Victor Becali, impresar de jucători, și Cristi Borcea, fostul acționar al lui Dinamo

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 11:43 / Actualizat joi, 25 mai 2023 12:35

Victor Becali (61 de ani) a vorbit, în direct la GSP Live, despre transferurile care ar putea reprezenta loviturile verii în fotbalul românesc: mutarea lui Ermal Krasniqi (24 de ani) de la CFR Cluj la Lazio și revenirea stoperului Vlad Chiricheș (33 de ani) la vicecampioana României, FCSB. 

Cunoscutul agent de fotbaliști crede că, în opinia lui, Krasniqi nu ar putea înlocui pe nimeni la Lazio, în special în banda stângă a atacului, acolo unde evoluează, și titular este Mattia Zaccagni. 

Victor Becali a precizat și în ce condiții s-ar putea realiza comeback-ul lui Chiricheș. 

Frații Becali, la un Porsche „distanță” de a semna cu Cristiano Ronaldo: „Am fi avut bani să cumpărăm Dinamo și FCSB!”
IMPRESARIAT
Frații Becali, la un Porsche „distanță” de a semna cu Cristiano Ronaldo: „Am fi avut bani să cumpărăm Dinamo și FCSB!”

Victor Becali, despre posibilul transfer al lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj la Lazio: „Nu știu unde ar putea intra în echipă” 

„Eu spun că, dacă ne uităm pe echipa lui Lazio, nu știu unde ar putea intra Krasniqi. El este un jucător care are niște calități. Toți fac legătura asta că el e kosovar, iar impresarul lui e albanez (n.r. - Elis Bakaj), iar el are niște conexiuni pe acolo, prin Italia. 

Krasniqi este un jucător care mie îmi place, dar în campionatul nostru trebuie să faci diferența”, a declarat Victor Becali, la GSP Live. 

Ermal Krasniqi a fost cumpărat în iarna acestui an de CFR Cluj, de la FC Ballkani, din țara natală, în schimbul sumei de 200.000 de euro. În tricoul ardelenilor, Krasniqi a jucat 20 de meciuri, a marcat 5 goluri și a dat două pase decisive. 

Victor Becali, despre posibila revenire a lui Vlad Chiricheș la FCSB

„Orice este posibil în fotbal. Chiricheș e de-al lor, al celor de la FCSB, a jucat atâția ani acolo. Dacă el vrea și Gigi și-l dorește, cu siguranță că se va face. 

Chiricheș poate aduce ceva echipei. El are experiență, dar, din păcate, a fost mult timp accidentat în Italia. Totuși, și dacă nu joci în Italia tot capeți ceva experiență”, a mai precizat Victor Becali, la emisiunea lui Costin Ștucan. 

Vlad Chiricheș a mai jucat la FCSB în perioada ianuarie 2012 - august 2013, când pleca în Anglia, la Tottenham Hotspur, în schimbul unei sume-record la acea vreme pentru fotbalul românesc: 9,5 milioane de euro. 

3trofee a cucerit Vlad Chiricheș cu FCSB: două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României

La FCSB a bifat 61 de meciuri, a marcat 4 goluri și a dat două pase de gol. A jucat cu roș-albaștrii în grupele UEFA Champions League, dar a bifat meciuri și în primăvara Europa League, când bucureștenii le-au înfruntat pe Ajax și Chelsea.  

Citește și: 

Victor Becali, dezvăluire incredibilă la GSP Live » A cumpărat apartamentul pe care ANAF îl scosese la licitație, pentru a recupera din prejudiciul creat în „Dosarul Transferurilor”: „Ce, nu aveam voie sau ce?”

„Ocupați-vă!” » Gigi Becali și-a găsit „General” la mijloc: îl vrea pe fotbalistul cu 4 titluri în Liga 1

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  25 Mai 2023, 18:07
Postat de Vmctp pe 25 Mai 2023, 12:26

Parerile acestor mafioti, combinatori si hoti ai tari, cu bani facuti din manevre cu statul din 90 si pana acum, sunt 0. Din cauza publicatiilor “sportive”, asa ajung acesti indivizi sa fie considerati valori ale tarii de cei cu 2 clase. Rusine “jurnalismului” de clickbait!

Amice, la noi dacă n-ai făcut pușcărie ești un nimeni...Dacă ai făcut, ești luat în seama si dai lecții "saracilor" care te îți pun întrebări. Se spune ca Romanul s-a născut poet. Greșit!...romanul când a întrat la pușcărie s-a apucat de scris...

doxin
doxin  •  25 Mai 2023, 12:54
Postat de yellowstone_vs pe 25 Mai 2023, 12:33

Credeam ca lovitura verii este Cristi Borcea, se transfera la poarta alba !!

Adevarul este ca pe tot internetul , toate pozele cu Victor Becali sunt alaturi de Borcea :)) s-au chinuit ceva pana sa gaseasca poza potrivita :))

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  25 Mai 2023, 12:52

Daca e de la CFR, nu prea are loc la Lazio, daca era vreo mioara capiata din Berceni, ar fi fost titular oriunde

Vezi toate comentariile (6)
Comentează