FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

Victor Pițurcă a așteptat 4 luni până să îi dea replica lui Cornel Dinu: „Normal, dacă eu câștig în 20 de zile cât el în 5 ani”

Victor Pițurcă (65 de ani) a răspuns după aproape patru luni unor ironii venite din partea lui Cornel Dinu (73 de ani).
Victor Pițurcă (65 de ani) a răspuns după aproape patru luni unor ironii venite din partea lui Cornel Dinu (73 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 21:06 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 21:14

Victor Pițurcă (65 de ani) a răspuns după aproape patru luni unor ironii venite din partea lui Cornel Dinu (73 de ani). 

Victor Pițurcă a analizat în vară meciurile de la Euro 2020 din studioul Pro TV. Prestația fostului selecționer a fost aprig criticată la acel moment de Cornel Dinu. Replica a venit la aproape patru luni distanță și este o ironie cu privire la banii câștigați. 

Pițurcă spune că în cele 20 de zile ale turneului final a obținut mai mult decât Dinu în 5 ani. Cel mai probabil face referire la calitatea de analist pe care „Mister” o are la Telekom Sport, în fiecare luni, în cadrul emisiunii „Minutul 91”.

Victor Pițurcă, replică pentru Cornel Dinu: „Eu nu stau să-mi pierd timpul”

„Am înțeles că ar fi zis Cornel Dinu ceva, dar nu știu ce. E normal. Dacă eu câștig în 20 de zile, cât câștigă Dinu în 5 ani, cât stă la… E normal să aibă reacția asta. Sigur că el este cel mai inteligent.

Eu toată viața am fost simplist, am spus lucrurilor pe nume și am avut de câștigat. Am spus lucrurilor pe nume corect, profesionist, profesional, la obiect. Nu stau să-mi pierd timpul. De ce mi-aș pierde timpul?”, a spus Victor Pițurcă, potrivit Prosport.

Declarația de la care au pornit contrele între Cornel Dinu și Victor Pițurcă

Nu pot să îl comentez pe Pițurcă, pentru că a fost jucător de fotbal, dar cum comentează, ce comentează mi se pare înfiorător. Fiecare a făcut carte cât a putut, cum a putut, cum a vrut și așa mai departe, deși e dramatic. Calitatea prin care el se remarca era de inteligență de joc, asta nu i-a lipsit niciodată. Asta cu exprimarea ține și dacă ai pus mâna pe Abecedar
- Cornel Dinu

Citește și alte știri despre fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Ce bătaie de joc! » GSP a aflat de ce nu poate fi folosită arena „Arcul de Triumf”, în timp ce FCSB, Dinamo și Rapid așteaptă la porți

EXCLUSIV Leo Grozavu, demis de la Sepsi! Patronul confirmă despărțirea, antrenorul își cere banii: primele reacții oficiale

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
laur33
laur33  •  29 Septembrie 2021, 19:40
Postat de aurelianionut pe 28 Septembrie 2021, 21:55

Bine bai Dinule ca n-ai zis nimic atunci cand MM a scris o carte,cand Argaseala scotea volum de poezii sau Becali facea literatura:)))Te iei aiurea-n tramvai de Piturca.Pai tu cand vorbesti ma nene Dinule,adorm si pasarile migratoare si la un moment dat,numai tu cunosti talcul vorbelor.Te pierzi in idei,in propriile idei.M-am uitat atunci cand Piturca era analist...sincer,am ras,mi-a placut..omu'' a fost foarte natural.Nici nu mai stiu daca esti inteligent sau esti toba de comunism si manifeste,pe care le scoti din tine acum la batranete.Asa-i ca doare cand ramai pe dinafara?:))Dom'' procuror?Si daca esti inteligent si dinamovist cum te lauzi...ajuta echipa cu mintea ta sclipitoare nu sta prin studiouri dand din gura.

Tie ti-a luat mai mult decat lui Piturca sa-i raspunzi lui Dinu :))

laur33
laur33  •  29 Septembrie 2021, 19:37

Dupa ce ca s-a gandit 4 luni ce sa-i raspunda, a mai zis si o aberatie fara margini. Sincer nu mi-l imaginez pe Dinu pierzand noptile cu gandul la cati bani castiga Piturca :)))).

dubluv
dubluv  •  29 Septembrie 2021, 08:09
Postat de prapadlafcsb pe 29 Septembrie 2021, 07:39

Dar de pensia alimentata de ce nu zice nimic

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează