FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Ce și-a propus Gică Hagi înaintea debutului în play-out

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 19:02

Viitorul debutează în play-out sâmbătă, de la 17:30, împotriva celor de la Voluntari. Gică Hagi își ține elevii în priză.

„Începem un nou campionat, unde trebuie să demonstrăm că suntem buni, unde trebuie să tratăm fiecare meci serios, să fim conectaţi, determinaţi, să arătăm fotbalul nostru, să aratăm încă o dată că merităm şi că suntem foarte buni. Luăm fiecare meci în parte, uităm câte puncte avem. Eu zic că toate echipele pleacă de la zeroşi trebuie să fim pregătiţi pentru fiecare meci”, a declarat Gică Hagi într-o conferință de presă.

Viitorul, primul meci în playout

„Începem cu meciul de acasă, unde trebuie să luăm trei puncte, să jucăm la victorie, să ne impunem ritmul şi intensitatea jocului şi să câştigăm cele trei puncte. Pentru asta trebuie să marcăm cu toate că şi în ultimul meci acasă am atacat mult, dar nu am reuşit să marcăm. Sperăm ca de data asta vom face la fel de bine să atacăm la fel de bine şi să marcăm goluri”, a încheiat Hagi. 

Vezi și:

Ianis Hagi, chemat în Spania de un căpitan legendar al lui Real Madrid: „Are un talent extraordinar și trebuie să vină aici!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sasesase
sasesase  •  29 Februarie 2020, 10:02

Și a propus sa nu retrogradeze la ce echipa slaba are și la cat este de slab că antrenor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează