FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO CFR Cluj s-a distrat cu Sănătatea Cluj, într-un amical disputat azi în Gruia

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 21:21

CFR Cluj profită de pauza competițională pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de reluarea campionatului. „Feroviarii” s-au impus cu 5-0 într-un amical disputat în „Gruia” împotriva Sănătății Cluj (L3). 

Campioana României n-a avut nici cea mai mică emoție în fața echipei care, în urmă cu doar câteva săptămâni, producea surpriza și elimina Viitorul din Cupa României. 

Alexandru Păun, Cătălin Golofca, Luis Aurelio, Valentin Costache și Damjan Djokovic au fost jucătorii lui Dan Petrescu care au înscris în testul de verificare contra Sănătății.  

Meciul integral

La reluarea campionatului, CFR Cluj se va duela cu CS Universitatea Craiova, partidă ce reprezintă capul de afiș al ultimei etape a turului. Disputa va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Vezi și: 

EXCLUSIV Daniel Stanciu, fostul oficial de la FCSB, CFR Cluj și Dinamo, semnează luni cu U Cluj, marea rivală a campioanei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  13 Octombrie 2019, 21:50

Ce sa spun. O echipa cu pretentii europene, vs o echipa de amatori care joaca de placere, sa faca si ei miscare. Impresionant. :/

Vezi toate comentariile (1)
Comentează