FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu, surprins de decizia lui Victor Pițurcă: „Nu mă așteptam, n-a mai antrenat de mulți ani”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 09:34

Numirea lui Victor Pițurcă (63 de ani) în funcția de manager la CS Universitatea Craiova l-a luat prin surprindere pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu îl cunoaște foarte bine pe Victor Pițurcă. „Bursucul” a lucrat sub comanda lui Piți în primul său mandat la naționala României, în 1998/1999.

„Dacă va fi antrenor, e o surpriză, pentru că nu a antrenat de mulţi ani. Nu mă aşteptam să revină în fotbalul românesc. Craiova va fi mai puternică, pentru că are o experienţă, are un nume şi a făcut foarte mult pentru fotbalul românesc. Sunt convins că va aduce ceva în plus la Craiova, mai ales că are un lot foarte bun de jucători acolo”, a declarat Dan Petrescu conform TV Telekom Sport. 

CFR Cluj și Craiova se vor înfrunta în etapa cu numărul 13 din actualul sezon.

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  25 August 2019, 10:29

Declaratia se vrea o presiune pentru Piti? N-ai nimerit-o, Dane. Pocheristul din Victor stie sa mascheze cacialmalele sau cartea castigatoare...

maistor_kokir
maistor_kokir  •  24 August 2019, 19:38

In '98 dupa eliminarea de la world cup, si astfel, dupa ultimul meci al lui Iordanescu din acel mandat, Dan Petrescu spunea f flegmatic:"Nu stiu cine e noul antrenor al nationalei, daca e Piturca sau nu, dar trebuie sa fie un antrenor care nu stie fotbal sa nu foloseasca in continuare 90% din actualii jucatori ai nationalei", ideea e ca toata Romania stia sigur cu luni de zile mai devreme ca Piturca il va urma pe Iordanescu la nationala.

gizeh
gizeh  •  24 August 2019, 11:13

Bursucule ... păzea! :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează