FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

VIDEO // E oficial! Gabriel Enache a semnat cu Astra Giurgiu » Prima reacție a fotbalistului: „Putem reveni în fruntea fotbalului românesc”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 16:53

Gabriel Enache (29 de ani) a semnat cu Astra Giurgiu un contract valabil pe doi ani și a fost prezentat oficial de către clubul din Liga 1. 

Ultima dată la Partizan Belgrad, în prima ligă din Serbia, Gabi Enache a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în care își exprimă recunoștința pentru clubul giurgiuvean.

„Din nou acasă, după trei ani cu experiențe fericite sau momente mai triste în alte tari. Astra mi-a rămas însă mereu în suflet, e clubul care mi-a oferit satisfacția inegalabilă a unui titlu național, a cuceririi Cupei și Supercupei României. Și, evident, mi-a deschis porțile către echipa națională, unde vreau și trebuie să revin prin muncă și sudoare.  

Reîncep o nouă poveste la Astra, cu convingerea că, alături de colegi, staff-ul tehnic și administrativ, putem să readucem clubul în fruntea fotbalului românesc, indiferent de obstacolele care ne vor sta în cale. Mulțumesc, Astra, pentru trecut! Mulțumesc, Astra, pentru că îmi oferă șansa încă unui vis”, a scris Gabriel Enache, pe Instagram. 

Acesta ar putea debuta chiar într-un meci contra lui Dinamo, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 20:30. 

VEZI ȘI:

CRAIOVA // Presat de Victor Pițurcă, primarul Mihail Genoiu cedează: „Urmează o întâlnire în 3”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  19 Septembrie 2019, 20:39

Ce sa faca Astra cu Enache ?? Baiatul asta este un fost fotbalist !!

513010058870127
Pop Vasile  •  19 Septembrie 2019, 18:23

Cum de nu a revenit la FCSB ca sa mai cistige niste trofee ...?!? In locul celor de la ASTRA nu-l luam inapoi . Asta nu-i fotbalist . E doar un RATAT ramas fara angajament care linge mina pe care acum citiva ani a ,, muscat-o ,, . NU trebuia luat inapoi ...

reteleanu
reteleanu  •  19 Septembrie 2019, 17:49

asta credeam ca s-a si lasat.de fotbal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează