FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

VIDEO Edi Iordănescu are probleme cu arbitrii și în amicale » A scos echipa de pe teren într-un meci cu Charlton + reacția genială a englezilor

Gaz Metan - Charlton
Gaz Metan - Charlton

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2019 10:14

Gaz Metan Mediaș a disputat în Spania un amical cu nou-promovata din Championship, Charlton Athletic.

Partida a fost întreruptă după doar 49 de minute, la scorul de 1-0 pentru englezi, în urma protestelor vehemente ale lui Edi Iordănescu (41 de ani) și ale celorlalți membri din staff-ul tehnic, care au pătruns pe teren.

Arbitrul întâlnirii dorea să oprească meciul, dar jucătorii lui Gaz Metan Mediaș i-au luat-o înainte. Aceștia, la îndemnul lui Edi Iordănescu, s-au îndreptat spre vestiare.

Scandalul a început după ce Charlton a primit un penalty în startul reprizei secunde. De asemenea, Gaz Metan avea deja doi jucători eliminați.

 

Fotbaliștii lui Charlton nu au luat foarte în serios incidentul. Aceștia au executat ulterior penalty-ul de care nu au mai putut profita în timpul regulamentar de joc.

 

* știre de Alexandru Barbu

Citește și:

Edi Iordănescu nu își iartă jucătorii: „Doar atunci vom avea o zi liberă”

* știre de Alexandru Barbu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
adiktedz
adiktedz  •  05 Iulie 2019, 13:12

Dati mai multe detalii despre meci , de exemplu cum fotbalistii celor de la Charlton au avut intrari foarte dure si nesanctionate, un penalty inexistent pentru ei si faptul ca nu au permis inlocuirea jucatorilor cu rosu cu altii ceea ce se face in partidele de pregatire. ati dat si voi ce au scris englezoii.

dora
dora  •  05 Iulie 2019, 11:06

Ziceti, ba, ca nu ati mai avut chef sa jucati !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează