FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

VIDEO EXCLUSIV Zotta, bătut în birouri: „Bine că nu i-a dat cu stângul, că era mortal" + Legat de calorifer și umilit de Sechelariu!

Articol de - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 14:55

În direct la GSP Live, frații Florin și Costin Manea au povestit cum tatăl lor, legendarul Nicolae Manea, l-a bătut pe Constantin Zotta, fostul arbitru devenit ulterior oficial de club în Giulești.

Cele două momente s-au petrecut în anii 2000, când Zotta era director general la Rapid.

VEZI AICI POVESTEA FRAȚILOR MANEA

Florin Manea: “Tata l-a bătut pe Zotta. A dat în el. Mi-a zis tata: “I-am făcut spatele tobă!”.

Costin Manea: “Eu am fost de față. A fost un pic, așa…Nu l-a lovit tare, cât trebuie. I-a dat un pumn. Bine că nu a folosit stângul că dacă folosea stângul era mortal.

Florin Manea: “Eu am fost de față la alta, la restaurantul Doina. Îl sunase Copos pe tata să-l aducă din nou la Rapid. L-a chemat Zotta pe tata, stătea Costel picior peste picior și-i zice: “Ce să te pun eu pe tine la Rapid, Nae?”. Am văzut că lui tata i se umflau venele la tâmplă. Și a izbucnit: “Bă, tu mă pui pe mine la Rapid? Cine ești, bă, tu la Rapid?”.

Nae Manea a jucat la Rapid între 1973 și 1987. După 1990, a revenit în club în mai multe rânduri ca antrenor și apoi ca președinte de club. Fostul jucător a murit în 2014, la vârsta de 60 de ani

Fostul arbitru internațional Constantin Zotta a fost conducător la Rapid între 2000 și 2008, apoi între 2011 și 2013. Pe vremea când activa în arbitraj, Zotta a fost alergat pe gazon de actualul președinte al LPF, Gino Iorgulescu,  în timpul unui meci disputat în Cotroceni. 

Legat de calorifer și bătut de Sechelariu!

Aceasta n-ar fi fost însă singura bătaie încasată de Zotta! Fostul arbitru ar fi fost legat de calorifer și umilit de Dumitru Sechelariu în urmă cu 19 ani! Patron la FCM Bacău în acel moment, Sechelariu s-ar fi înfuriat după o înfrângere cu Petrolul, scor 1-2, din 21 aprilie 2001. Evenimentul ar fi fost înregistrat!

„După meciul pierdut cu Petrolul l-am bubuit toată noaptea! Toată noaptea! I-am dat să mă țină minte! Nu mai puteam suporta umilința la care mă supusese! Se juca el pe banii mei? Cu sănătatea mea? Aaa, iar a doua zi, eu, eu cu mâna mea, l-am scos din arbitraj!”, mărturisea Sechelariu pentru Prosport. 

Citește și:

Conflict între regretatul Nae Manea și Șumudică: „Ești tu mare rapidist?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
portardelegenda
portardelegenda  •  22 Ianuarie 2020, 07:54

prostul daca nu-i fudul cica nu e prost destul

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  22 Ianuarie 2020, 06:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nealiniatul
nealiniatul  •  21 Ianuarie 2020, 21:56

Vai noua , ce povesti de prima pagina! Se vede ca regretatul Nae Manea a stat prin cantonamente si pe astia doi i-a "educat" galeria . *** Ar trebui sa le fie rusine de ce vorbesc. Puteau vorbi de scandalul asta doar intre ei. Totusi este bine ca se mai aude despre *** care au pus mina pe fotbalul romanesc. Primariile nu trebuie sa mai dea un leu la *** din fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează