FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO+FOTO FCSB și-a prezentat noul echipament de joc » Model inspirat din armata americană

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 16:54

FCSB a anunțat oficial noul echipament pe care echipa îl va folosi în partidele de pe teren propriu.

Noile haine ale vicecampionilor conțin „un camuflaj cu pixeli digitali”, similar cu cel folosit de armata americană. Jambierele vor fi albastre. 

„Ziua de 11 iulie nu reprezintă doar debutul în sezonul competițional 2019-2020, ci și momentul lansării noului echipament de joc Nike pentru partidele de pe teren propriu ale FCSB.

Astfel, în partida cu FC Milsami Orhei, din preliminariile UEFA Europa League, din această seară, roș-albaștrii se vor prezenta în fața propriilor suporteri în echipamentul care va fi folosit în următorii doi ani.

FCSB a organizat o ședință foto specială pentru acest eveniment, la care au participat Andrei Vlad, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Dennis Man și Bogdan Planic. Fotografiile acestora pot fi vizualizate în galeria foto alăturată.

Noul echipament FCSB va fi disponibil în magazinul Nike din centrul comercial MegaMall, în magazinul Sport Loft din Băneasa Shopping City și online pe sport-loft.com”, scrie în comunicatul oficial FCSB.

Ziua de 11 iulie nu reprezintă doar debutul în sezonul competițional 2019-2020, ci și momentul lansării noului...

Posted by FCSB on Thursday, 11 July 2019

Sezonul începe în noul echipament Nike!

Ziua de 11 iulie nu reprezintă doar debutul în sezonul competițional 2019-2020, ci și momentul lansării noului echipament de joc Nike pentru partidele de pe teren propriu ale FCSB. Astfel, în partida cu FC Milsami Orhei, din preliminariile UEFA Europa League, din această seară, roș-albaștrii se vor prezenta în fața propriilor suporteri în echipamentul care va fi folosit în următorii doi ani. FCSB a organizat, împreună cu Insight Photo Studio, o ședință foto specială pentru acest eveniment, la care au participat Andrei Vlad, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Dennis Man și Bogdan Planic. Fotografiile acestora pot fi vizualizate în galeria foto alăturată. Noul echipament FCSB va fi disponibil în magazinul Nike din centrul comercial MegaMall, în magazinul Sport Loft din Băneasa Shopping City și online pe sport-loft.com.

Posted by FCSB on Thursday, 11 July 2019

de Alexandru Barbu

FCSB - MILSAMI, în turul 1 preliminar al Europa League, e azi, de la 21:30, pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
minell73
minell73  •  12 Iulie 2019, 13:21

Au avut un meci extrem de "greu". Pijamalrle multicolore au fâlfâit neîncetat pe stadionul satesc din giurgiu. Ati observat ca in orășelele mici,fcsb are multi suporteri? Asta din cauza inculturii si saraciei. In orasele mari nu ai sa vezi asa ceva.

sooos1ck
sooos1ck  •  12 Iulie 2019, 08:50
Postat de kingdom.of.jerusalem pe 12 Iulie 2019, 07:42

Echipament? Salopete de santier. Nike o da mereu in bara cu pijamalele fc5b-ului! Dinamo si Craiova sunt la ani lumina de necunoscuta fc5b.

Mie imi place, te contrazic...ai tu probleme cu culorile rosu si albastru, probabil iti trezesc amintiri neplacute!

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  12 Iulie 2019, 07:42

Echipament? Salopete de santier. Nike o da mereu in bara cu pijamalele fc5b-ului! Dinamo si Craiova sunt la ani lumina de necunoscuta fc5b.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close