FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO+FOTO Iubită cu voce de aur! Dragoș Nedelcu a dat lovitura: se iubește cu o superbă artistă, Aza Gabriela

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 10:50

Dragoș Nedelcu, mijlocașul celor de la FCSB, punctează pe plan sentimental și a reușit să-i fure inima uneia dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală, Aza Gabriela. 

Bogdan Vintilă a primit vești bune de la staff-ul medical. Dragoș Nedelcu a revenit la antrenamente, după accidentarea de pe 25 iulie, de la turul cu Alashkert din Europa League. În această perioadă, fundașul de 22 de ani și-a găsit și jumătatea după o veme tulbure pentru el pe plan sentimental. 

Este vorba de Aza Gabriela, o blondă superbă de 20 de ani, născută la Călărași. A fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar din acel moment a susținut sute de concerte, după ce-a semnat un contract de colaborare cu Adrian Sână, fostul membru al trupei Akcent. 

Dragoș și Aza s-au cunoscut în urmă cu câteva luni. Dacă inițial discuțiile au avut loc în mediul online, cei doi s-au întâlnit și chiar au petrecut momente romantice în Poiana Brașov, în urmă cu câteva zile. 

+45 FOTO

„Aza e un om minunat, un copil cu un suflet imens! E cel mai bun om pe care Dragoș putea să-l întâlnească”, spun prietenii noului cuplu. Aza a făcut 5 ani atletism, e pasionată de muzică şi de dans, iar atunci când are timp merge pe stadion. Acum o va face mult mai des, odată cu revenirea lui Nedelcu pe teren. 

„Am fost la numeroase meciuri de fotbal, am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și-și susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute. Fanii erau alături de echipă pe toată durata meciului, indiferent de rezultatul din teren”, spunea artista într-un interviu pentru GSP.  

„Merg la sală, mă țin de programul pe care-l am și reușesc să fiu de trei ori pe săptămână în sala de sport. Niciodată nu las sala de sport pe ultimul plan!”
Aza, artistă

Vezi și: 

FOTO Cristi Manea și iubita lui nu se mai ascund! Primele imagini cu cei doi sărutându-se

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
ioan1964
ioan1964  •  18 Octombrie 2019, 18:07

CU ASTA DRAGOS NEDELCU VA JUCA MULT MAI BINE! PARCA ERA VAZUT UN AL DIOLEA GICA POPESCU! Becali ii face fotbalisti si tot el ii trimite sa se apuce de alte munci mai usoare si pe interesul fiecariua dintre ei! PACAT MARE PACAT !BANUL ia ochii si Dracului!

rivaldinho
rivaldinho  •  12 Octombrie 2019, 15:14

Astia de la GSP ii urmaresc pe jucatori pe Insta, incredibil!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează