FOTBAL  »  Superliga  »  RASISM

VIDEO // FRF, fără milă în cazul Bancu - De Nooijer: „E extrem de grav, dacă se va dovedi! Comisia a fost sesizată”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 19:36

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a comentat scandalul rasist iscat de Nicușor Bancu (27 de ani) la Craiova - Viitorul 3-1, când l-ar fi agresat verbal pe Bradley de Nooijer (21 de ani), pe care l-ar fi numit „cioară împuțită”.

Răzvan Burleanu a spus că Federația așteaptă decizia Comisiei de Disciplină și că FRF nu tolerează actele de rasism în fotbalul românesc.

„E o problemă extrem de gravă dacă se va dovedi că aceste vorbe au fost folosite! Dar, în acelaşi timp, şi dacă acuzaţiile sunt nefondate mi se pare la fel de grav. Din partea noastră, a Federaţiei, nu există concesii! 

Secretarul general al FRF a sesizat deja Comisia de Disciplină. Nu vom susţine niciodată un asemenea comportament! 

Trebuie să vedem decizia Comisiei de Disciplină. În momentul de faţă, lucrăm cu ambele scenarii", a spus Răzvan Burleanu, potrivit TV Telekom Sport. 

Citește și: 

Cosmin Contra se implică în scandalul de rasism dintre Bancu și De Nooijer: „Nu putem accepta, dar toți putem avea la nervi un asemenea derapaj”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  07 Octombrie 2019, 06:43

e greu de dovedit! pe de-o parte avem antrenorul si capitanul Viitorului care sustin asta prin niste declaratii asemanatoare si totusi...diferite! pe de alta e Bancu, care desi declarat de Cartu fecioara, recunoaste ca s-a injurat de-o parte si de alta si nu exclude ca "poate a zis desi nu crede" si isi cere si scuze "daca" a facut-o! arbitrii tac malc si nu iau partea nimanui, nu au zis vocal daca e adevarat sau nu! pe tv vedem doar un Bancu care se apropie de olandez zicandu-i ceva, nu se vede ce, dupa spusele lui Cartu nu il injura,ma face sa cred ca ii ureaza "la multi ani cu bucurie!" cam greu de dovedit adevarul!

875360749272795
Costi Corabu  •  04 Octombrie 2019, 15:09

Dacă se dovedește, sa plătească. Dar nu se vede nici pe video și nici arbitri nu au sesizat nimic. Mi-e teamă că a început să deranjeze Craiova.

dansy
dansy  •  04 Octombrie 2019, 13:48

Mai bine l-ati cerceta pe Hagi pentru blaturile *** facute cu Becali.Pentru acele blaturi *** nimeni nu a zis nimic,nici FRF,nici Liga,nici domnii asa zisi ziaristi de la foaia GSP.Sa va fie rusine la toti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close