FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, amendă consistentă după acuzele pe care i le-a adus lui Istvan Kocacs » Ce a decis Comisia de Disciplină a Federației

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 18:38

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a încasast o amendă consistentă după comentariile dure avute la finalul meciului cu Dinamo, 1-1, când a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs. 

Comisia de Disciplină și Etică a Federației a analizat cazul după ce Comisia Centrală a Arbitrilor a sesizat forul condus de Răzvan Burleanu. A rezultat o amendă de 10.000 de lei pentru latifundiar. 

„Se admite sesizarea formulată de Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului George Becali. În baza art. 52.2.b coroborat cu art. 54.1 cu aplicarea art. 12, 14 şi 15 din RD, se sancționează pârâtul George Becali cu avertisment şi penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină și Etică.  

„Vă dați seama ce poate face acest Istvan Kovacs?” 

După remiza din meciul cu Dinamo, Becali a fost de părere că arbitrul Istvan Kovacs a viciat rezultatul: „S-a jucat doar la o singură poartă. Istvan Kovacs nu vrea, e împotriva noastră, fluieră ca să nu bage Florin Tănase mingea în poartă. A mutat un fault la vreo 7 metri. Ne-a anulat golul! Vă dați seama ce poate face acest Istvan Kovacs?!  

Noi n-avem cum să câștigăm cu Kovacs. El inventează împotriva noastră. Am avut penalty la Gnohere, apoi Kovacs i-a scos mingea din poartă lui Tănase”, a spus Becali. 

De-a lungul acestui sezon, Becali a avut un grav derapaj la adresa lui Istvan Kovacs, pe care l-a numit „mizerie de om”.

Vezi și: 

VIDEO Ce-a fost asta? Bogdan Planic și Iulian Cristea s-au „împuns” la ultimul antrenament al FCSB-ului » Cine a aplanat conflictul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sexilian
sexilian  •  20 Octombrie 2019, 12:18
Postat de Danut Ognean pe 19 Octombrie 2019, 20:23

la becali 10000 de lei e cum este la mine un pachet de tigari 17lei50

ai oile la el de stii?

147259629210475
Valentin Onea  •  20 Octombrie 2019, 09:13

Bai, dar pina cind Ii dati avertisment ? Ce il cocolositi atata pe acest oier ? Aut si gata.

catalynn
catalynn  •  20 Octombrie 2019, 06:35
Postat de catalynn pe 20 Octombrie 2019, 06:30

Berbec123 e solidar cu stăpânul, nu vrea sa creadă careva ca ar fi mai destept ca ne-a jjijji! :-))) este fcsbistul perfect! :-)))

Pfff .... na că DECĂT ca m-am molipsit! :-))) Sa mai spună careva ca prostia fcsbistilor nu e contagioasa! :-))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează