FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

VIDEO Gigi Becali îl vrea în probe pe Juvhel Tsoumou, atacant care tocmai a fost dat afară de FC Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 13:38

Vârful congolez Hama Juvhel Fred Tsoumou (28 de ani) și-a reziliat contractul cu Hermannstadt și va ajunge în probe la FCSB.

Gigi Becali a acționat în culise imediat după anunțul despărțirii dintre Tsomou și formația sibiană și s-a hotărât să îl testeze, conform TV Digi Sport.

Da, i-am spus dacă vrea să vină în probe! Nu mai iau jucători așa. Dacă vrei să vii la Steaua, semnezi un contract pe un an, apoi dacă tu confirmi, semnezi pe încă 4 ani. Dacă după 6 luni nu-mi place de tine, ia-ți banii și gata. Nu vreau să țin echipa încurcată cu jucători care nu pot juca. Ăsta e management sportiv”, a confirmat Becali mutarea. 

Atacantul congolez a semnat cu Hermannstadt în vara anului trecut, când devenea primul fotbalist străin din istoria clubului sibian. Acesta mai avea contract până la finalul acestui sezon, dar cele două părți au hotărât să rezilieze înțelegerea, pe cale amiabilă.  

„Clubul nostru îi mulțumește pentru toate golurile marcate în sezonul trecut, dar și în această ediție de Liga 1”, au scris cei de la Hermannstadt pe pagina oficială de Facebook. 

VIDEO Gigi Becali îl vrea în probe pe Juvhel Tsoumou, atacant care tocmai a fost dat afară de FC Hermannstadt

41 de meciuria jucat Tsoumou pentru Hermannstadt în Liga 1, dintre care 4 în noul sezon

8 goluria marcat congolezul pentru echipa din Sibiu, dintre care unul singur în acest sezon

VEZI ȘI:

FC Botoșani / VIDEO GSP LIVE // Valeriu Iftime, despre revenirea lui Mihai Roman la Botoșani: „Mai lipsea să fie portar la FCSB!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cris210
cris210  •  03 Septembrie 2019, 18:50

”Ăsta e management sportiv” ... vezi tu management când nu prinzi play-off - ul, că doar tu ești scouter-antrenor-preparator-manager-patron-păcălici!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  03 Septembrie 2019, 17:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sib89
sib89  •  03 Septembrie 2019, 16:56

Fiind sibian am fost la multe meciuri ale echipei. Sincer, e slab, zero tehnica. Se incadreaza in nota achizitiilor de play-out pe care le-au facut pana acum.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează