FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO // GSP LIVE Povestea fabuloasă a episodului „Steaua e numai una!” » Pulhac către colegii lui: „Plecați dracu’ acasă!”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 21:51

Lucian Goian (36 de ani, fundaș central), în prezent fotbalistul lui Chennaiyin (India), a vorbit la GSP Live despre episodul „Steaua e numai una”, când mai mulți jucători de la Dinamo au fost filmați în 2008 în timp ce cântau una dintre melodiile dedicate „roș-albaștrilor”.

„Mi-am adus aminte de episodul „Steaua e numai una”. Pe imagini au apărut Pulhac, Ropotan și Torje, dar eram și eu. Mai erau câțiva, dar nu au apărut. Eu am fost la Dorin, jucasem înainte la Brașov. Am mâncat, eram cu prietena mea de-atunci. Am plecat de la el seara și am zis că mă duc acasă.

Pe drum ne-a sunat Gabi Torje. M-a chemat la el să bem un pahar de vin și să ascultăm niște muzică. Și... mă rog, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ascultam muzică pe YouTube, nu am planificat noi playlistul. La un moment dat, Pulhac, având laptopul în fața, a pus acel cântec. Melodia era frumoasă.

A doua zi am avut antrenament dimineață. După antrenament, Pulhac s-a dus acasă. Eu m-am dus cu Ropotan să mănânc și să bem o cafea. La un moment dat, Pulhac îl sună pe Ropotan și îi spune «Plecați dracu’ acasă!». Știrea deja apăruse. A fost o greșeală. Mă amuză, dar într-un fel mă și irită, pentru că nu am fost suficient de matur”, a afirmat Goian.

VEZI ȘI:

DINAMO - CHINDIA 4-1 // VIDEO + FOTO „Câinii” obțin victoria sezonului și se apropie la două puncte de play-off! Cum arată ACUM clasamentul în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
sasha8777
sasha8777  •  06 Decembrie 2019, 22:08
Postat de catalynn pe 06 Decembrie 2019, 13:01

D’ale lui Boroi, precum și hotărârea cu de la sine putere de a permite ciobanului sa folosesca bradul Steaua gratuit la încă un meci sau doua îl EL in acel sezon. Însă nici măcar Boroi nu a vrut sa riște pușcăria, îl iubim pe ne-a jjijji, îl respectam, dar “acolo” se duce singur :-))) Mult a fost, puțin a rămas, cu Talpan comandant tot acest circ ieftin va lua sfârșit imediat și definitiv. Interimarul Cârlan s-a făcut mic, mic de tot, Neagoe nu mai zic, Roosters deja i-au cerut interzicearea gsp in Ghencea dacă într-adevăr au mințit și inventat interviul in care Neagoe dădea vina pe suporterii ca Steaua a jucat fără galerie ultimile 2 meciuri acasă.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sasha8777
sasha8777  •  06 Decembrie 2019, 19:18
Postat de catalynn pe 06 Decembrie 2019, 09:15

Io citesc pe CISul prezentat de cioban tuturor așa: 21.02.2003! Unde vezi tu (linkul mai jos) ca scrie 1947!? Și pana la urma ai aflat câte secții sportive a avut clubul Armatei in 1947!? Știi data la care a devenit Steaua!? :-))) Ce secție a adus clubului primul titlu de campion național? :-)))) ..............https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/talpan-a-pierdut-procesul-cu-becali-cati-bani-trebuie-sa-dea-csa-steaua-catre-fcsb-522709.html

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  06 Decembrie 2019, 17:57

Cu putin timp in urma acestei chermeze dinamoviste , Steaua juca semifinalele cupei UEFA fiind la doar cateva secunde de finala cu FC Sevilla...Intr-adevar cantecul spunea adevarul la acea vreme: "Steaua e numai una " !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează