FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

VIDEO Întâmplarea șocantă prin care a trecut Bogdan Gavrilă: „M-au tăiat, dar și-au dat seama că n-au instrumente și m-au cusut la loc”

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 11:02

Bogdan Gavrilă (27 de ani), liber de contract în acest moment, a povestit la GSP Live o întâmplare de anul trecut, când juca la Poli Iași: doctorii l-au operat degeaba!

 

 

„Clavicula s-a sudat, dar am căzut la un antrenament și iar m-am operat. Încă am o tijă acolo. Acum e ok. La Iași m-am lovit a doua oară. Atunci m-am operat din nou. Operația n-a reușit și am rămas cu tija. O să vă spun povestea, e tragicomică.

M-am dus la spital la Iași pentru că mă lovisem la antrenament. M-am operat, doar că atunci când m-au tăiat nu aveau instrumentele necesare. Trebuia o bormașină specială și n-au putut să-mi scoată tija. M-au cusut la loc. M-am trezit și când am pus mâna am întrebat ce se întâmplă. Mi-a explicat doctorul. Mi s-a spus să vin după două luni.

Am pierdut două luni degeaba. După aceea n-am mai avut nicio problemă. Probabil că după două luni s-a reglat totul și n-a trebuit să mă mai operez. Povestea e foarte tragică, fiindcă mi-a afectat cariera. Eu a trebuit să stau două luni pe bară”, a declarat Gavrilă la GSP Live.

Vezi și:

Rednic a prins un jucător de la Dinamo în lift cu o femeie: „Era peste mine, ce era să fac?!” :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Iunie 2019, 19:18

...cei mai prosti medici din toata lumea sunt in Ro ...

dakesis
dakesis  •  30 Iunie 2019, 14:14

malpraxis - dat in judecata.La noi de ce nu se paote sa fie trasi la raspunderi macelarii astia lacomi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close