FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

VIDEO Iuliu Mureșan a lămurit situația lui Costel Enache: „Îl sunau foarte mulți de la FCSB”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 19:29

Iuliu Mureșan (65 de ani), președintele lui Hermannstadt, a vorbit despre interesul pe care FCSB l-a arătat pentru antrenorul grupării sibiene, Costel Enache (46 de ani).

Oficialul a dezvăluit că s-a înțeles cu Enache ca antrenorul să nu mai poarte discuții cu reprezentanții FCSB. 

„A fost o luptă de culise. Declaraţiile lui Gigi Becali. O luptă pe care am dus-o eu şi nu am cedat. Nu putea să ni-l ia. Nu se poate, că nu suntem în haiducie, să furăm. Nu am cedat, am spus că nu îl dăm şi nu avea ce să facă. Important e că Enache a vrut să rămână la Hermannstadt. Am vorbit cu el la telefon, după ce s-a terminat, şi am stabilit de comun acord să nu mai zică nimic. Să nu mai vorbească cu FCSB, pentru că îl sunau foarte mulţi de acolo”, a spus Iuliu Mureşan, în cadrul unei conferințe de presă.

VEZI ȘI:

VIDEO Kevin Rimane, de la PSG la Hermannstadt: „Chiar dacă am jucat cu Neymar, Silva și Di Maria, fotbalul este la fel și aici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează