FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

VIDEO Kevin Rimane, de la PSG la Hermannstadt: „Chiar dacă am jucat cu Neymar, Silva și Di Maria, fotbalul este la fel și aici”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 18:24

Kevin Rimane (28 de ani), noul fundaș al sibienilor de la Hermannstadt, a oferit prima reacție de la transferul în România. 

Ultima dată împrumutat de către PSG la NK Istra, în Croația, a fost integralist la PSG în finala Supercupei Franței din 2018, scor 4-0 cu AS Monaco, dar a venit în România, dornic să facă treabă la Hermannstadt. 

„Am urmărit câteva jocuri în România, sunt echipa mari şi aici, Cluj, Dinamo Bucureşti. Înainte era o echipă bună, dar acum nu mai e aşa bună. Pentru mine, este o nouă provocare, o ţară nouă, iar mie îmi plac provocările, pentru asta sunt aici. 

Am fost coleg cu jucători mari la Paris, iar aici mă refer la Neymar, la Tiago Silva, la Di Maria. Acum, am alţi colegi. Pentru mine e acelaşi lucru. Fotbalul este la fel. Nu este acelaşi nivel, dar când ai mingea la picior pe teren, este acelaşi lucru pentru mine”, a declarat Kevin Rimane, în cadrul unei conferințe de presă.

VEZI ȘI:

Duel tare pentru Victor Pițurcă la revenirea pe banca oltenilor! Debutează cu FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează