LIGA 1

VIDEO Marcel Sabou suferă de o boală îngrozitoare! Fiul fostului fotbalist cere ajutor: „Vreau ca tatăl meu să aibă un minimum de speranță”

Vineri, 08 Noiembrie

Marcel Sabou, 54 de ani, fost fotbalist la Politehnica Timișoara și Dinamo, suferă de o boală cumplită: scleroză laterală amiotrofică. 

Unul dintre fiii săi, Mario, explică într-un video postat pe internet cruda realitate pe care o trăiește românul care a jucat și pentru Racing Santander și Sporting Gijon. 

În 120 de secunde, puștiul explică ce este SLA și face un apel pentru a ajuta persoanele care luptă cu boala. „Curând va fi ziua mea și vreau să vă cer un cadou”, își începe Mario povestea în care explică ce este scleroza laterală amiotrofică și ce înseamnă această boală pentru pacient și pentru familie.

„Este o boală care îngreunează puțin câte puțin mersul, mișcarea, vorbirea, înghițirea și respirația, iar, în cele din urmă, toate acestea devin imposibile. Cei care suferă de această boală se pot îneca cu propria salivă în orice moment și pot muri. Vă cer o donație oricât de mică pentru ca tatăl meu și alții să aibă un minimum de speranță. E copleșitor că această boală nu are leac. Oamenii care o au trăiesc cu agonia de a ști că situația li se va agrava și nu vor avea nicio soluție”, spune Mario Sabou.

AL PATRULEA ROMÂN DIN ISTORIA LA LIGA

Marcel Sabou este un fost mijlocaș timișorean cu 7 prezențe în reprezentativa de tineret a României. De-a lungul carierei a evoluat la Poli Timișoara, Dinamo București, Real Madrid Castilla, Tenerife, Racing Santander, Sporting Gijon și Desportivo Chaves.  

Sabou deține o performanță de invidiat. A jucat 109 meciuri în prima divizie a fotbalului spaniol, fiind pe locul 4 într-un clasament all-time al românilor, după Gheorghe Craioveanu, Cosmin Contra și Costel Gâlcă. 

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Nume surpriză pe lista jurnaliștilor care vor putea să-i pună întrebări președintelui Klaus Iohannis, la dezbatere

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, Cupa Davis

Argentina - Chile

Telekom 3, Look Plus
15:00 Curling

Campionatul European: Helsingborg

Eurosport
19:30 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

Irlanda de Nord U21 - România U21

Pro X
19:30 Tenis, Cupa Davis

Spania - Rusia

Telekom 3, Look Plus
Program TV complet

Liga 1