FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Piscitelli, maestru la jonglerii! Și-a impresionat colegii de la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 16:12

Dinamoviștii au avut liberă prima parte a zilei. Unii jucători au luat taxiuri și-au dat o fugă până la Marbella, relaxându-se la o cafea, cu ochii la mare. 

După-amiază, este antrenament, iar mâine seară, de la ora 17:00, ora României, este amicalul cu Bochum.

Până atunci, Riccardo Piscitelli și-a impresionat colegii cu un număr de spectacol: a făcut jonglerii cu două mere și o sticlă de plastic. Cei din public au fost satisfăcuți de măiestria portarului italian, reușitele lui Ricci fiind acompaniate cu urale. 

Dinamoviștii s-au acomodat la viața din Spania, au început să vorbească limba lui Cervantes. „Nu vreau să fac jonglerii în poarta lui Dinamo, ci să dau siguranță", a comentat italianul pentru Gazeta Sporturilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează