FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

VIDEO // Poli Iași, al doilea amical, a doua victorie sub comanda lui Mihai Teja + Vești bune pentru moldoveni

FOTO: Facebook Poli Iași
FOTO: Facebook Poli Iași

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 11:12

Poli Iași a disputat cel de-al doilea amical din cadrul cantonamentului din Turcia, împotriva echipei FC Banants, locul 3 în prima ligă a Armeniei.

Moldovenii s-au impus cu scorul de 2-1, datorită golurilor reușite de către Zaharia, respectiv Loshaj. Danale a contribuit la ambele reușite ale echipei lui Mihai Teja.

Poli Iași a început partida în următoarea formulă: Cobrea - Gallego, Frăsinescu, Chelaru, Panțîru, Rus, Teixeira, Haddou Ismail, Francisc Cristea, Danale, Zaharia.

În primul amical al verii, ieșenii au câștigat cu scorul de 2-0 în fața echipei SKA Khabarovsk, din liga a doua rusă (DETALII AICI).

Vești bune pentru Teja

Alți doi jucători se vor alătura lotului pregătit de către Mihai Teja.

Potrivit site-ului oficial al clubului, fundașul central Ovidiu Mihalache s-a refăcut după o accidentare, iar fundașul stânga Narcis Bădic, trimis în Germania pentru investigații, nu a avut nevoie de operație, este sub tratament și va reveni în programul de pregătire al echipei.

În prima etapă din noul sezon al Ligii 1, Poli Iași va juca în deplasare, pe terenul campioanei CFR Cluj. 

VEZI ȘI:

Helmuth Duckadam nu mai crede în refacerea lui Momcilovici: „Nu știu dacă mai poate reveni, mai ales că are un an de când e accidentat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  01 Iulie 2019, 18:21

Hai baietii forza POLI !!

1762587313760987
Mihai Paduraru  •  01 Iulie 2019, 11:54

Evolutii promitatoare in conditiile in care nu sau facut toate achizitiile.SUCCES.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează