FOTBAL  »  Superliga  »  REEDITARE

VIDEO Scena fularului aruncat de „Poștașul” către Claudiu Niculescu s-a repetat după 15 ani! Fiii celor doi, implicați de data asta

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 16:05

Scena în care „Postașul” aruncă un fular în direcția lui Claudiu Niculescu s-a repetat după 15 ani. De data asta, protagoniști au fost fiii celor doi, într-un moment comic.

Un joc amical, pe sintetic, disputat între două echipe susținători ai celor de la FC U Craiova, a oferit un moment savuros. Fiul lui Ovidiu Todoran, ultrasul cunoscut drept „Poștașul”, a pătruns pe teren și l-a surprins pe Alex Niculescu, fiul lui Clau-gol. Gluma a fost gustată din plin de cei care urmăreau meciul din tribune.

Alex Niculescu este un susținător devotat al celor de la FC U Craiova, formația patronată de Adrian Mititelu în Liga 3. Fiul fostului atacant dinamovist este coleg de brigadă cu „Poștașul”.

Momentul cu Niculescu Jr. și Todoran Jr.

Claudiu Niculescu vs „Postașul”

Pe 21 noiembrie 2004, la un joc Universitatea Craiova - Dinamo, un ultras din Bănie şi-a revărsat furia pe Claudiu Niculescu, fotbalist care îi „trădase” pe olteni. Ovidiu Todoran, cunoscut de fanii ca „Poştaşul", a intrat pe teren în minutul 80 cu intenția de al lovi pe Niculescu. Ultrasul a prins momentul când atacantul nu era atent, a alergat până la el şi i-a aruncat cu un fular al Craiovei în faţă, după care a urlat: „Eşti un trădător împuţit!”. 

N-a mai apucat să zică altceva, după ce Adrian Mihalcea l-a doborât la pământ cu o intrare de arte marțiale. „Poştaşul”, care era tatuat pe tot corpul cu simbolurile Universităţii, l-a dat în judecată pe Mihalcea că l-a oprit să-l lovească din nou pe Niculescu. 

Vezi și: 

SEPSI - CRAIOVA // Oltenii se pregătesc de curățenie » Victor Pițurcă vrea să scape de 7 jucători: printre ei sunt 3 nume mari!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
legoolas
legoolas  •  03 Decembrie 2019, 21:33

Ce atitudine avea Mihalcea... nu ca pisoiasi astia :(

addytzu
addytzu  •  01 Decembrie 2019, 21:20
Postat de stefan.. pe 01 Decembrie 2019, 18:56

Pe timpul lui Netoiu. Un detestat personaj al fotbalului craiovean. Nu chiar la fel ca Mititelu, al doilea. Bine ca s-au dus...

In 2004 altcineva era patronul acestei echipe iubită de milioane de suporteri.Bine că a cazut psd-ul așa cade și clona înființată in București în 2013 finanțată din bani negri luați de la ANRP.

stefan..
stefan..  •  01 Decembrie 2019, 18:56

Pe timpul lui Netoiu. Un detestat personaj al fotbalului craiovean. Nu chiar la fel ca Mititelu, al doilea. Bine ca s-au dus...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează