FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 0-1

VIITORUL - ASTRA 0-1 // Gică Hagi: „A fost o greșeală mare la gol!”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 22:26

Gheorghe Hagi (54 de ani), antrenorul celor de la Viitorul, a vorbit după înfrângerea echipei sale cu Astra, scor 0-1, din cadrul etapei #19 din Liga 1.

„Am încercat să-i desfacem. Știam că sunt o echipă cu un atac rapid, cu jucători de calitate care speculează bine momentele. Le-am spus mereu jucătorilor să aibă răbdare. Dar în ultimele minute a apărut oboseala.

Toată lumea a greșit la gol. A fost o greșeală mare a mijlocașilor și a fundașilor centrali. Noi, până atunci, am jucat un fotbal destul de bun. Acesta este fotbalul, trebuie să știi să treci peste înfrângeri”, a declarat Hagi, la Look Plus.

VEZI ȘI:

VIITORUL - ASTRA 0-1 // VIDEO + FOTO Astra PERFECTĂ! Giurgiuvenii au 7 victorii consecutive în Liga 1 și s-au apropiat la un punct de CFR

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2457921934218538
Constantin Nica  •  05 Decembrie 2019, 23:42

S-a prins și ***; a uitat sa continue ca dacă nu erau greselile astea, nu primeau gol

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează