FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 3-1

VIITORUL - CFR CLUJ 3-1 // Dan Petrescu, după eșecul categoric în fața lui Hagi: „Poate cu alte echipe poți să câștigi, dar nu cu Viitorul”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 22:36

Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj, a analizat înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul Viitorului, scor 1-3. Antrenorul campioanei s-a plâns de programul încărcat al echipei sale, care a avut probleme la întoarcerea din Scoția de după meciul cu Celtic din Europa League, pierdut cu 1-2. 

„Prima repriză a fost cea mai proastă de când sunt eu la CFR! Viitorul a pregătit meciul foarte bine. Când stai prin aeroporturi și avioane e greu! Poate cu alte echipe poți să câștigi, dar nu cu Viitorul.

Am luat goluri prea ușor. Am avut  ocazii să facem 2-1, am avut ocazii mari, dar l-am întâlnit pe Căbuz (n.r - portarul Viitorului), care a fost cel mai bun jucător de pe teren. Jucătorii au avut atitudine, dar n-au putut! Nu e ușor să stai doar prin avioane și să nu te antrenezi. Ne-am băgat singuri mingea în poartă, le-am tot spus jucătorilor că nu trebuie să ne băgăm singuri mingea în poartă dacă vrem să câștigăm. 

Felicit Viitorul, felicit echipa lui Hagi, e o echipă care și-a făcut treaba. Totuși, cred că am mai multe victorii împotriva lui Hagi

Vor veni și ei la Cluj, mai sunt și meciuri în play-off, vom vedea. A avut un avantaj mare că echipa lui a fost odihnită, noi am stat pe drumuri. Dacă nu jucam în Europa, aveam vreo 6 puncte în plus! Nu sunt îngrijorat, suntem pe primul loc și suntem în cupele europene. De ce să fiu îngrijorat? Va fi o luptă strânsă în campionat, Viitorul e o echipă bună, este și Craiova în luptă, plus că FCSB își va reveni 100%”, a spus Petrescu, la Look Sport. 

Cum l-a bătut Hagi pe Petrescu? Dezvăluirea lui Gheorghe Hagi după 3-1 cu CFR Cluj

„Numele meu va fi mereu vehiculat”

Petrescu a comentat și interesul celor de la Dinamo Moscova, echipă pe care a mai antrenat-o și în trecut: „Numele meu va fi mereu vehiculat. După o asemenea înfrângere, n-am starea să vorbesc despre așa ceva. Mă bucur că s-au gândit la mine, dar pe mine mă preocupă această înfrângere”. 

„Din păcate am făcut o primă rerpiză execrabilă, nu am pasat. Cred că e cea mai proastă repriză de când e Mister aici. În a doua repriză am jucat mai bine, dar a fost prea târziu să revenim. După cum am jucat în prima repriză, nu meritam să egalăm. Trebuie să ne regăsim și data viitoare să nu se mai întâmple asta, pentru că ne dorim să fim pe primul loc și să câștigăm campionatul. Trebuie să ne strângem toți și să găsim o soluție, pentru că nu reușim să câștigăm în deplasare” - Alexandru Păun, mijlocaș CFR Cluj

Vezi AICI toate detaliile de la Viitorul - CFR Cluj 3-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  07 Octombrie 2019, 10:24

Paune ,din pacate si tu ai facut cea mai proasta repriza de cand te urmaresc ,da ai dato pe toata echipa ,nu ai vazut ca ,carai mingea aia ca apa intr-o cupa sparta de la izvor in casa ,gesticulai si injurai numai tu sti pe cine si atunci ? te plangi de pase ?

j0k3r
j0k3r  •  07 Octombrie 2019, 09:51
Postat de andrei.f pe 07 Octombrie 2019, 06:08

Nici macar traditionalul penalty inventat pt cfr nu mai ajuta. In schimb, Steaua rateaza doua puncte , a avut penalty clar neacordat la Gnohere. Asa se castiga titlurile in romanica !

la gnoere ala trebuia sa se dea rosu pt ca l-a calcat pe picior pe fundas. esti orb si rau intentionat. dinamo a avut dinamo dar nimeni nu a vazut. steaua e cea mai ajutata echipa de catre arbitrii. sau uitam ca nici la Craiova nu s-a dat penalti dupa un fault grosolan? sau rosu la salbaticul ala de Ovidiu Popescu?

10208967267314720
Dino Alex  •  07 Octombrie 2019, 09:19

Viitorul e echipa care a jucat praf cu fcsb? Aceeasi? Nu. A mai schimbat hagi pe ici pe colo

Vezi toate comentariile (14)
Comentează