FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 3-1

VIITORUL - CFR CLUJ 3-1 // Statistica nu minte: Gică Hagi, singurul antrenor din Liga 1 care i-a făcut asta lui CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 22:18

Viitorul a făcut cea mai bună partidă din ultimele săptămâni și a surclasat-o pe campioana CFR Cluj la Constanța, scor 3-1. Dobrogenii au condus cu 3-0, dar penalty-ul confuz primit de ardeleni cu un sfert de oră înainte de final a redus din proporțiile scorului. 

Hagi și Dan Petrescu, prieteni, foști colegi de generație, dar rivali care nu ratează nicio ocazie să se „înțepe” reciproc, au revenit astăzi în acțiune după suspendările primite în ultima perioadă. Echipele lor au simțit din nou aportul propriilor antrenori și au oferit un duel extrem de palpitant. 

Câștigătoare a ieșit Viitorul lui Hagi, tehnicianul constănțenilor continuând palmaresul pozitiv pe care-l are în fața antrenorului de la CFR 

În competițiile interne de pe banca CFR-ului, Dan Petrescu a suferit 8 înfrângeri, dintre care 3 au venit în duelurile cu Viitorul. De altfel, „Regele” e singurul antrenor din Liga 1 care are mai mult de o victorie în meciurile cu CFR Cluj. 

Ceilalți cinci sunt Ionuț Popa (ex-ACS Poli), Devis Mangia (ex-Craiova), Costel Enache (ex-Astra), Mihai Teja (ex-FCSB) și Dan Alexa (Astra). 

Cum l-a bătut Hagi pe Petrescu? Dezvăluirea lui Gheorghe Hagi după 3-1 cu CFR Cluj

Vezi AICI toate detaliile de la Viitorul - CFR Cluj 3-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Octombrie 2019, 18:16

Ce se poate in tara asta in care orice se poate? Erau vorbele regretatului poet Adrian Paunescu....Revenind la fotbal , Voi sudistii sunteti in extaz ca poate ,poate. CFR a jucat in trei campionate , duce steagul Romaniei in cupele europene si voua "" sudisilor "" regateni si olteni v-sr fsce grozava placere sa cada CFR. Ardelenii au fost eliminati din cupa de catre "" coltescu"'(un nume predestinat) Petrescu a primit o suspendare dubla decat Hagi ,au mecirui din trei in trei zile. Nu va temeti nu mor caii cand vor "" canii"".

castaway
castaway  •  07 Octombrie 2019, 11:59

Din articol deducem ca Hagi , este cel care ii da lectii de fotbal lui Dan, fara sa aminteasca si de lectiile primite de Hagi din partea lui Dan!

fairplayromania
fairplayromania  •  07 Octombrie 2019, 03:50

Hagi e singurul antrenor din lume care i-a făcut asta lui Petrescu... vreţi să supăraţi Regele? ce naiba?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează