FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CLINCENI 1-1

Viitorul - Clinceni 1-1 » Tsoumou a egalat în prelungiri, dar Viitorul mai are șanse infime de a se califica în play-off! Clasamentul actualizat

Viitorul - Clinceni 1-1 FOTO: sportpictures.eu
Viitorul - Clinceni 1-1 FOTO: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 22:00 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 22:33

Partida dintre Viitorul și Academica Clinceni s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în runda cu numărul 26 din Liga 1.

Viitorul a început în forță partida de pe teren propriu, iar Jo Santos a încercat să deschidă scorul cu un șut puternic de la mare distanță. Execuția brazilianului care a deschis scorul în „măcelul” din Ștefan cel Mare a fost parată de Octavian Vâlceanu.

Andrei Ciobanu, căpitanul trupei de la malul mării, și-a încercat și el norocul cu o execuție din afara careului, dar șutul său a trecut puțin pe lângă poartă, iar tabela a rămas intactă pe stadionul Central din Complexul Academiei Gheorghe Hagi.

Răzvan Andronic, schimbat după ce a deschis scorul

La Ovidiu, scorul a fost deschis de Răzvan Andronic, a aflat la prima reușită în tricoul Academicii Clinceni. Atacantul a marcat după ce a reluat cu capul centrarea „decarului” Cristian Tănase. A fost primul gol marcat de trupa din Ilfov pe terenul Viitorului.

După pauză, Andronic, marcatorul din prima repriză, a fost înlocuit de Lucian Dumitriu. În minutul 52, Tsvetelin Chunchukov a avut ocazia de a mări avantajul Clinceniului, dar a șutat slab din întoarcere.

În minutul 82 al meciului dintre Viitorul și Academica Clinceni, la scorul de 1-0 pentru oaspeți, ilfovenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty. Chunchukov se afla în fața lui Cojocaru în momentul în care portarul lui Rednic a încercat - fără succes - să respingă o minge aflată în aer. Bulgarul a fost pur și simplu doborât de intervenția neglijentă a lui Cojocaru! Inexplicabil, „centralul” Marian Barbu a lăsat jocul să continue.

Juvhel Tsoumou, gol marcat în prelungiri

Juvhel Tsoumou a restabilit egalitatea pe tabelă în prelungirile partidei, după ce a înscris cu un șut puternic din interiorul careului, la prima partidă disputată de atacantul congolez pe stadionul Viitorului.

8 goluria marcat până acum Juvhel Tsoumou în Liga 1. Pe lângă golul marcat în tricoul Viitorului, a mai înscris de 6 ori pentru Hermannstadt și o singură dată pentru FCSB

Viitorul, șanse infime de a prinde play-off-ul

Viitorul Constanța a obținut un punct în prelungirile partidei, dar poate rata calificarea în play-off pentru a doua oară consecutiv. Echipa pregătită de Mircea Rednic are 28 de puncte și se află la 8 lungimi de ultima poziție care asigură calificarea în play-off, ocupată de FC Botoșani.

Clasament Liga 1

4 meciuriconsecutive fără victorie are Viitorul pe propriul stadion. Ultima victorie a fost cu FC Hermannstadt, pe 10 ianuarie, în primul meci oficial al anului din Liga 1

Programul rundei #26 din Liga 1

Viitorul - Clinceni 1-1

  • Au marcat: Tsoumou 92 / Andronic 42

Vezi aici VIDEO cu cele mai importante faze din meci

Click AICI pentru statistici!

Viitorul - Clinceni: echipele de start

Viitorul: Cojocaru - Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - Matei, Artean, Ciobanu - Jo Santos, Andronache, Grădinaru
Rezerve: Căbuz - Babunski, Pitu, Tsoumou, Dănuleasa, Grameni, Ganea, Benzar, Gaztanaga
Antrenor: Mircea Rednic

Clinceni: Oct. Vâlceanu - F. Achim, Bilali, Gardoș, Pârvulescu - Cordea, Moulin, Cebotaru, Cr. Tănase - Chunchukov, Andronic
Rezerve: Ureche - Pashov, Chandarov, Ventura, Dobrescu, Morar, Dumitriu, Longher, A. Popa
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: „Academia Gheorghe Hagi” (Ovidiu)
Arbitru: Marian Barbu / A1: Ovidiu Artene; A2: Marius Marica

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cornel Şfaiţer, manager Sepsi: „Toată Liga 1 dorește VAR. FRF coordonează CCA, e normal ca finanțarea să vină de acolo”

Ciprian Paraschiv, despre haosul de la echipă: „Nu poţi demite un antrenor în timp ce este pe terenul de joc”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
bodystyle74
bodystyle74  •  06 Martie 2021, 01:18

Adio play-off pt hagi anul asta. Noroc ca a apucat sa vanda cate ceva. La anul va avea mult de tras cu lotul actual iar din spate nu vine mare lucru.

branzoi
branzoi  •  06 Martie 2021, 00:31
Postat de Mihai Dinu pe 05 Martie 2021, 23:04

La golul egalizator Gardos este de a dreptul comic (?) el se departeaza de Tsoumou lasandu l singur!

Daca te-ai uitat si la prima repriza, nu se poate sa nu fi observat ca si Ciobanu a facut exact acelasi lucru, lasandu-l singur pe Andronic

remarque
remarque  •  05 Martie 2021, 23:35

meci tare. Cacademica Clinceni cu Cacademia Ovidiu. Intereseaza pe cineva? Daca nu era pandemie, se adunau macar 100 de spectatori? Intamplator Academica joaca binisor, dar ambele echipe sunt mofturi ale unora care vor echipe satesti cu titulaturi pompoase in prima liga. Chestiune de orgoliu. Si le trebuie si VAR :))))))))))) Ca sa nu fure hotii in hambarul gol. Penibili

Vezi toate comentariile (9)
Comentează