FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // VIDEO Eugen Neagoe le răspunde suporterilor care i-au cerut demisia: „A fost o rușine de neimaginat și îmi asum tot”

FOTO: sporpictures.eu
FOTO: sporpictures.eu

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2019 23:34

Suporterii lui Dinamo i-au cerut demisia antrenorului Eugen Neagoe (51 de ani) încă de la începutul meciului pierdut la scor cu Viitorul (0-5), din prima etapă a Ligii 1.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Antrenorul a recunoscut că echipa lui a trăit o umilință la Ovidiu și că nu are nicio scuză. Totodată, acesta a ținut să îi felicite pe jucătorii lui Gheorghe Hagi.

În ceea ce privește scandările ultrașilor prezenți la meci, Eugen Neagoe le-a transmis că nu va demisiona.

„Nu avem niciun alibi. Nu putem să vorbim despre absolut nimic. Într-adevăr a fost o rușine tot ce a fost pe teren în această seară.

Încă din primul moment nu m-au dorit (n.r. suporterii). Din ce îmi aduc eu aminte, de doi ani Dinamo nu a intrat in play-off si eu am spus că voi face tot ce îmi stă în putință să ajungem acolo.

În seara asta am trăit o umilință. Nu credeam că voi trăi așa ceva. 

Nu m-am gândit la demisie. Este primul joc. Într-adevăr, am pierdut într-o manieră rușinoasă, dar eu sunt convins că lucrurile se vor îndrepta. Urmează un meci important și cu o victorie astfel vor sta lucrurile și moralul jucătorilor.

Nu a mers absolut nimic. A fost o rușine și îmi asum tot ce s-a întâmplat. Îi felicit pe cei de la Viitorul. Bravo lor, au meritat! Au avut atitudine și ambiție, ceea ce le-am cerut și eu jucătorilor mei.

După golul doi, jucătorii nu au mai avut pic de încredere, au greșit toate mingile, nu au făcut marcaj, nu au făcut nimic. Viitorul a meritat victoria”, a spus Eugen Neagoe, la TV Telekom Sport.

VEZI ȘI:

VIITORUL - DINAMO 5-0 // Ion Crăciunescu, despre incidentele de la Ovidiu: „Conform regulamentului, ambele echipe ar fi trebuit să piardă cu 0-3!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
risc_mix
risc_mix  •  16 Iulie 2019, 17:50
Postat de ios_ge pe 16 Iulie 2019, 13:01

Multa lume foloseste verbul "a asuma" fara sa stie ce'nsemna. A clama "imi asum" e'o gogoritza daca nu e sustinuta de o consecinta a asumarii. Folosirea corecta a asumarii dom'goe, a rusinii aduse de mata aseara numelui Dinamo este " imi asum tot ce sa intamplat ... si in consecinta imi dau demisia"

Alo, maestre, știu că nu știi, dar un patron nu-și poate da demisia. El poate cel mult să vândă. Și asta dacă vrea el nu că vreți voi. Eu însă de-abia aștept să vândă, să ajungeți ca Rapid. Că și ăia au făcut la fel. După ce au făcut performanță pe banii lui Copos au început cu golăniile gen pleacă Copos, Copos la pușcărie, i-au făcut colivă, sicriu, etc. A plecat Copos. Și? A ,,plecat” și Rapid. Acum se chinuie prin ligile inferioare. Și îți garantez că pt mult timp.

104722360812265
Vero Evelyn  •  16 Iulie 2019, 14:27

ULTRASII DINAMOVISTI,in calitatea lor de neciopliti din epoca de piatra,ar trebui interzisi pe toate stadioanale tarii.Distrug,urla ca animalele,ataca pe toate lumea si sint si rasisti.Pana cand toloreaza comisia de disciplina aceste nesportivitati? De fapt LPF si FRF sint de vina pentru ca au lasat nepedepsiti in meciurile din trecut asemenea compartamente inumane si necivilizate.De la Sfantu Gheroghe pana la Ovidiu,monstrii needucati de la Dinamo,fac prapad,aducand prejudicii fotbalului romanesc.Toate conducerile cluburilor din provincie ar trebui sa interzica intrarea ultrasilor dinamovisti pe stadioanale lor !

ios_ge
ios_ge  •  16 Iulie 2019, 13:35
Postat de martinpen pe 16 Iulie 2019, 13:13

Asa, si? Daca is da demisia Neagoe, vine Rednic si aduce Dinamo pe locul 12? Asta e rusine, nu un meci pierdut cu 5-0, care tot 3 puncte inseamna. Le castiga cu Craiova si gata.

Incorect rationamentul tau, zic eu. Dom'goe sau nea'goe NU poate castiga cu Craiova dup'acest dezastru de la Ovidiu. Nu (mai) are fortza psihica s'o faca. Jucatorii sunt si ei marcati de ce s'a'ntamplat iar nea'goe n'are forta si nici pe nimeni in preajma sa'i redreseze. Meciul va fi crunt, daca oltenii marcheaza primii, fanii (cati vor fi) vor reactiona negativ si deznodamantul va fi apropiat cu cel de ieri. C'un alt antrenor macar pastram o sansa de'un egal sau de'o infrangere rezonabila.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează