FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // Florin Prunea îi garantează postul lui Eugen Neagoe și îi scuză pe ultrașii care au întrerupt meciul: „Nu sunt vagabonzi!”

FOTO: Captură @TV Digi Sport
FOTO: Captură @TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 00:11

Viitorul a umilit-o pe Dinamo în prima etapă a noului sezon, scor 5-0. Florin Prunea, președintele dinamoviștilor, consideră că reacția fanilor a fost una decentă. Meciul a fost întrerupt timp de 20 de minute după ce 3 ultrași dinamoviști au intrat pe teren. 

„Aș vrea să mă refer la meciul din teren. E un coșmar pentru noi. Trebuie să realizăm că Dinamo înseamnă și suporteri. Au fost civilizați, au plecat fără probleme. Sunt oameni care au afaceri, care discută omenește, nu sunt niște vagabonzi.

Noi suntem vinovați. Ne așteaptă un meci greu cu Craiova. Trebuie să fim aproape de băieți, de antrenori. E inadmisibil modul în care ne-am comportat astăzi! Nu aș vrea să mai existe o seară ca asta. E greu de vorbit după un meci ca ăsta. Erau toți cu capul plecat. Vom avea multe discuții zilele astea. Poate ne trezim și ne dăm seama ce înseamnă cu adevărat Dinamo.

Dacă soluția va fi plecarea noastră, probabil se va ajunge și acolo. Dar eu nu mă gândesc la asta! Am venit aici să facem treabă. Eugen Neagoe rămâne!”, a declarat Florin Prunea la Look Sport. 

„Îl felicit pe Gică Hagi. Nu cred că play-off-ul este compromis după un singur meci”Florin Prunea

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIITORUL - DINAMO // Ion Crăciunescu, despre incidentele de la Ovidiu: „Conform regulamentului, ambele echipe ar fi trebuit să piardă cu 0-3!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  16 Iulie 2019, 18:14

Pai cum sa zica Prunea ca "aia sunt vagabonzi", cand el e mai ceva ca ei?!? A ajuns Prunea sa fie intre sefi la Dinamo, reteta sigura a insucceselor viitoare!! A plecat Rednic, a venit asta care se lauda acum cativa ani ca a lui "cea mai lunga"... Oare chiar nu gaseste (sau... nu vrea!?!?) Negoita cativa oameni priceputi la fotbal, dar si cinstiti, pe care sa si-i apropie, ca sa puna echipa pe picioare?!? Ca e clar, experimentele de pana au esuat in totalitate, iar Dinamo nu merita asa ceva!!! P.S. Iar acelui "nou Talpan" trebuie sa i se inchida gura din start, sa nu se ajunga ca la Steaua!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  16 Iulie 2019, 15:30

ba prunea tu ori esti prost ori esti prost din doua una !!! esti un *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  16 Iulie 2019, 14:38

O fi și Prunea ăsta vreun filozof. Păi bă pruneo, n-a zis nimeni că ăia sunt vagabonzi. Ei sunt huligani. Iar vouă vă e frică de ei, d-aia aveți acest discurs de susținere, deși sunteți conștienți că vă fac doar rău. Căci nu poți face peerformnță cu jucători, antrenori, conducători aflați sub teroarea ,,oamenilor care au afaceri”.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close