FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // Hagi, „kriptonita” lui Dinamo » Umilințele primite de la Viitorul au devenit tradiție pentru „câini”

Gheorghe Hagi // foto: Gazeta Sporturilor
Gheorghe Hagi // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 08:55

Dinamo a început cum nu se poate mai prost noul sezon, echipa lui Eugen Neagoe fiind umilită de Viitorul, scor 0-5, în prima etapă din Liga 1.

Indiferent de numele antrenorilor care s-au perindat pe banca roș-albilor, a devenit o tradiție ca Viitorul, echipa zămislită de Gheorghe Hagi acum 10 ani, să-i administreze înfrângeri rușinoase lui Dinamo, cândva o echipă de prim rang a României.

Lecția de fotbal predată aseară de băieții lui Hagi n-a fost unica primită de Dinamo. Victoriile la scoruri de proporții își au originile în noiembrie 2015, când dobrogenii se impuneau cu 5-1 în „Ștefan cel Mare”. Câinii erau antrenați la acel moment de Mircea Rednic.

Doi ani mai târziu, în toamna lui 2017, Dinamo suferea un nou eșec de proporții pe teren propriu. Cu Vasile Miriuță pe bancă, roș-albii au fost surclasați de Viitorul, 0-4, într-o partidă în care marcatorii au fost jucători cu nume de rezonanță: Țucudean, Eric, Ionuț Vînă și Chițu.

Nu mai departe de iarna anului trecut, dinamoviștii pierdeau din nou la scor mare în fața trupei lui Hagi. Pe 1 decembrie, Viitorul se impunea la Ovidiu cu 4-1, într-un meci în care Ianis Hagi, autor al unei duble de excepție, a fost MVP.

13 goluria înscris Viitorul în poarta lui Dinamo, în ultimele 4 meciuri directe.

Vezi și: VIITORUL - DINAMO 5-0 // Note GSP » Rușinea istorică a dinamoviștilor în note: niciun „câine” nu a trecut de 3!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dinamo_rusinea_europei
dinamo_rusinea_europei  •  16 Iulie 2019, 13:12

I love you HAGI!

849532438446774
Robert Bardita  •  16 Iulie 2019, 11:09

Pai nu sunt suporteri lui dinamo cei care ii injura pe Hagi si Halep mereu ?... echipa de duzina

Vezi toate comentariile (2)
Comentează