Comentarii (32)

Constantin Mosnegutu  •  16 Iulie 2019, 16:01

La noi regualemtele sunt precum hartiile de impachetat branza... Sunt folosite doar cu anumite ocazii si doar daca e vre-un oier prin preajma (vezi amenda pentru Clinceni)... In rest, totul e varza si tacere!!!

Costel Plugariu  •  16 Iulie 2019, 12:29

Craciunescu-minte lunga ... Te-ai ramolit rau de tot, nenicule !!

Lengyel Adrian  •  16 Iulie 2019, 11:37

De ce sa piarda Viitorul 3 puncte din cauza acelor animale de pseudosuporteri ai lui Dinamo? De vina este legislatia asta super idioata si permisiva cu toate leprele. In situatii de acest gen jandarmeria ar trebui sa aiba dreptul sa intervina in forta ( ca in USA de exemplu) si sa-i linisteasca definitiv pe acesti ***. Dar la noi daca un jandarm bate un huligan urla toata presa in favoarea delicventului fara sa se gandeasca acei asa zisi ziaristi ca maine acei infractori ar putea sa-i atace pe ei sau familiile lor , bineinteles tot fara sa pateasca nimic!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix  •  16 Iulie 2019, 11:36

Băi crăciunescule, te-ai ramolit, bați câmpii. Vrei să pari că tu le știi pe toate, dar ești prost făcut grămadă. Unde ai văzut tu în lumea asta meciuri oprite că au intrat 3 *** pe teren? Băăă, prostane trebuie văzut nu numai litera legii ci și spiritul ei. În fond regulamentul urmărește asigurarea disputării meciului în condiții de siguranță nu sancționarea cluburilor aiurea. Or, ce contează că negocierea (întâi se negociază cu suporterii nu se trece direct la evacuare) și evacuarea durează 10 sau 12 minute? Păi adu-ți aminte numai de meciurile Rapid-Steaua( în L1 pe giulești și în L4 pe NA). Zece minute au fost întrerupte?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu  •  16 Iulie 2019, 10:41

De fapt ce...incidente au fost ?! Au pătruns pe teren niste persoane așa cum au pătruns și la alții , inclusiv la competiții majore cum a fost recentul CE U21 ! Aceste lucruri se produc din cauza ....”breșelor de securitate” cum sunt numite , iar vina aparține clubului organizator ! Cei care au pătruns vor fi amendați și atât deoarece nu s-au dedat la alte fapte cu violență, iar clubul organizator amendat și el pentru organizarea precară ! Asta e tot ! Auzeam zvonuri de meciuri fără spectatori....păi de ce ? Ce în Italia nu s-a mai joacat cu spectatori după o astfel de întâmplare?!

valu4ever  •  16 Iulie 2019, 08:52

Balaj,pune mana pe carte ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Tudorel Duta  •  16 Iulie 2019, 08:40

Afirmatii de oameni fara minte. Ce incidente grave? N-au fost violente, n-au fost ***. Se putea interveni in forta pentru o evacuare rapida. Si ce iesea? Iar raniti, ***, victime colaterale. Jandarmeria a intervenit insa nu in forta. Evacuarea a durat mai mult, dar s-a facut fara niciun fel de incidente. S-a procedat foarte bine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Manu Ion  •  16 Iulie 2019, 08:01

Nu v-ati saturat de acest lingau ???? Numai prostii vorbeste !!! Uita ce jalnic arata arbitrajul din Romania cand era el sef . Uita cum trimetea arbitri de casa gen savaniu,corpodean etc la anumite echipe ca sa castige. Uita cum la Timisoara ne explica un arbitru cum a validat un gol din ofsaid lui Dinamo ca nu se vedea "fanta de lumina" Ne tot da explicatii penibile acum. Ma mir ca nu are bun simt si rusine sa dispara din pesajul arbitrajului din Romania !

icostin66  •  16 Iulie 2019, 07:48

Oare de ce nu ma mai mira reactiile ***, *** ciobanului?! Nu au fost violente, doar o oarecare stare de nesiguranta. *** ar fi vrut ca jandarmeria sa intre in forta, astfel incat baremul de 10 minute sa fie respectat. Este muuuult prea *** pentru a intelege (de fapt a recunoaste...) ca Jandarmeria a procedat foarte corect.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sandi  •  16 Iulie 2019, 07:24

Craciunescu a uitat *** acasa si are ***. In afara faptului ca au intrat pe teren sa protesteze vis a vis de prestatia echipei nu au fosg violente. Maxim putea sa piarda dinamo meciul cu 3-0 dar ce vina sa aibe viitorul?. Si asa ca i au bagat intr o cusca pe suporterii dinamovistin, acu sincer ce sa le faca sa ii ***? Craciunescu inca o data spun este cel putin depasit de fenomen....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Comentează