FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // Ion Crăciunescu, despre incidentele de la Ovidiu: „Ambele echipe ar fi trebuit să piardă cu 0-3!” » Balaj îl contrazice

FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 22:45

Meciul dintre Viitorul și Dinamo, scor 5-0, a fost întrerupt timp de 20 de minute din cauza incidentelor provocate de fanii dinamoviști, în minutul 67, la 3-0 pentru gazde. Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu spune că regulamentul nu permite o astfel de pauză și că arbitrul ar fi trebuit să fluiere finalul. 

„Regulamentul spune că în cazul unor incidente grave arbitrul va întreupe jocul pe o perioadă de 10 minute, timp în care jucătorii pot părăsi terenul de joc sau să meargă la cabine. Regulamentul specifică însă clar că pauza nu poate dura mai mult de 10 minute. 

În cazul unor incidente grave, echipa gazdă va pierde meciul cu 0-3 pentru organizare deficitară. Dacă se dovedește că și fanii oaspeți au contribuit la incident, cum e cazul aici, ambele echipe pot pierde cu 0-3. 

La noi, jocul va continua. Arbitrul lasă cât vrea el. La noi, el și ceasul lui sunt suverani. Am mai văzut cazuri. Sunt niște reguli care nu se respectă, ca în România”, a declarat Ion Crăciunescu la TV Digi Sport. 

Marcel Bîrsan a permis reluarea partidei de la Ovidiu după 20 de minute, spre nemulțumirea lui Ion Crăciunescu. Viitorul a mai marcat două goluri la câteva secvențe după reluare. 

Într-o reacție pentru TV Telekom Sport, fostul arbitru Cristi Balaj a considerat că Marcel Bîrsan a procedat corect: „Ca arbitru nu ai ce să faci decât să aștepți evacuarea. Chiar dacă s-a întârziat cu 10-15 minute reluarea jocului... probabil că dacă efectivul jandarmeriei era mai amplu se putea interveni. Dar ținând cont de toate aceste detalii, eu cred că s-a procedat corect”. 

Imagini cu violențele fanilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  16 Iulie 2019, 16:01

La noi regualemtele sunt precum hartiile de impachetat branza... Sunt folosite doar cu anumite ocazii si doar daca e vre-un oier prin preajma (vezi amenda pentru Clinceni)... In rest, totul e varza si tacere!!!

2146208208751563
Costel Plugariu  •  16 Iulie 2019, 12:29

Craciunescu-minte lunga ... Te-ai ramolit rau de tot, nenicule !!

986379311381755
Lengyel Adrian  •  16 Iulie 2019, 11:37

De ce sa piarda Viitorul 3 puncte din cauza acelor animale de pseudosuporteri ai lui Dinamo? De vina este legislatia asta super idioata si permisiva cu toate leprele. In situatii de acest gen jandarmeria ar trebui sa aiba dreptul sa intervina in forta ( ca in USA de exemplu) si sa-i linisteasca definitiv pe acesti ***. Dar la noi daca un jandarm bate un huligan urla toata presa in favoarea delicventului fara sa se gandeasca acei asa zisi ziaristi ca maine acei infractori ar putea sa-i atace pe ei sau familiile lor , bineinteles tot fara sa pateasca nimic!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează